ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πρόβλημα με Λουκάκου, αγώνας δρόμου για να προλάβει Μίλαν και Μπάγερν

Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ στο παιχνίδι με τη Σπέτσια
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ στο παιχνίδι με τη Σπέτσια © 2022 LUCA BRUNO/AP PHOTO

Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής (28/8) στον αριστερό μηρό, χάνει τον αγώνα της Τρίτης (30/8) με την Κρεμονέζε, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα παιχνίδια εναντίον της Μίλαν (3/9) και Μπάγερν (7/9).

Πονοκέφαλος στις τάξεις της Ίντερ, καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και φαίνεται πως θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός δράσης.

Ο 29χρονος Βέλγος θα χάσει σίγουρα το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Κρεμονέζε την Τρίτη (30/8, 21:45), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν το Σάββατο (3/9, 19:00).

Μάλιστα, σύμφωνα με το Gazetta dello Sport, είναι αμφίβολος ακόμη για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, εναντίον της Μπάγερν στις 7 Σεπτεμβρίου στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στους νεραντζούρι το φετινό καλοκαίρι ως δανεικός από την Τσέλσι και έχει ήδη τρεις συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ