CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ - Ρεάλ 0-1: Καμαβινγκά και Ροντρίγκο απογείωσαν τους μερένγκες στο 89'

Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει το γκολ στο Μιλάνο
Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει το γκολ στο Μιλάνο PHOTO CREDITS: © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Ρεάλ πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Ίντερ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Ροντρίγκο να γράφει το 1-0 για τους μερένγκες στο 89ο λεπτό μετά από ασίστ του Καμαβινγκά.

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι του 4ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα σε Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σε ισορροπία για 88 λεπτά όμως στο φινάλε βάφτηκε λευκό.

Γι αυτό φρόντισε μία εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Κάρλο Αντσελότι, με τον Καμαβινγκά να σερβίρει υπέροχα στον Ροντρίγκο και τον Βραζιλιάνο να νικάει τον Χαντάνοβιτς με εξαιρετικό από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να γράψει το 1-0 για τους Μαδριλένους στο 89ο λεπτό που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η Ρεάλ έφτασε τις 13 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε ιταλικές ομάδες, με την Ίντερ από την πλευρά της να γνωρίζει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σε ομίλους μετά από δέκα χρόνια (ήταν τη σεζόν 2011-12 που έχασε από την Τράμπζονσπορ αλλά πέρασε στην επόμενη φάση).

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο στο "Μεάτσα" είχε αρκετές καλές στιγμές που ξεσήκωσαν το κοινό, έλειπε όμως η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: το γκολ. Η Ρεάλ είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και μέσω της κατοχής προσπαθούσε να απειλήσει όμως η Ίντερ είχε από την πλευρά της περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις.

Η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι να δημιουργούν προϋποθέσεις για να ανοίξουν πρώτοι το σκορ αλλά να έχουν την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν εξαιρετικό Κουρτουά, που με αρκετές θετικές επεμβάσεις δεν επέτρεψε στην ομάδα του να βρεθεί πίσω στο σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους νερατζούρι, λίγο πριν το φινάλε και με την κούραση να έχει βαρύνει απίστευτα τα πόδια και των 22 παικτών, είδαν την Ρεάλ να χτυπάει σαν κόμπρα και να κλέβει ουσιαστικά το τρίποντο. Οι μερένγκες έκρυψαν τη μπάλα και όταν αυτή έφτασε στον Καμαβινγκά απέδειξε για ποιο λόγο η Ρεάλ έτρεξε να τον αποκτήσει στο φινάλε των καλοκαιρινών μεταγραφών.

Λίγα 24ωρα μετά από το παρθενικό του γκολ στο ντεμπούτο του στην La Liga (στο 5-2 με την Θέλτα) είχε και την πρώτη του ασίστ, με τον Γάλλο ταλαντούχο μέσο να σερβίρει στον Ροντρίγκο και εκείνον να εκτελεί από το ύψος της μικρής περιοχής τον Χαντάνοβιτς, για να χαρίσει ένα σημαντικότατο τρίποντο στην ομάδα της Μαδρίτης που την φέρνει με το καλημέρα στην κορυφή του 4ου ομίλου μαζί με την Σέριφ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο, Μαρτίνες

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ