ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Ρόμα 2-0: Τζέκο και Σάντσες πίκραναν τον Μουρίνιο στην επιστροφή στο "Μεάτσα" για το κύπελλο

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τα προημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τα προημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθεώθηκε από το κοινό της Ίντερ στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", αλλά έφυγε με σκυμμένη κεφάλι ύστερα απ' τη νίκη 2-0 των "νερατζούρι" για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Το πάρτι στήθηκε από νωρίς και η ευφορία διατηρήθηκε μέχρι τέλους, όταν η Ίντερ νίκησε 2-0 τη Ρόμα και προχώρησε από την προημιτελική φάση του Coppa Italia.

Ο αγώνας σήμανε την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", με συνέπεια οι φίλοι των "νερατζούρι" να αποθεώσουν τον τεχνικό που τους οδήγησε στο ιστορικό τρεμπλ του 2010. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε και κάθισε στον πάγκο του, ωστόσο πέντε λεπτά έπειτα από τη σέντρα του αγώνα είχε αρχίσει ήδη να εκνευρίζεται και να φωνάζει.

Μόλις στο 2' ένας άλλος πρώην, ο Έντιν Τζέκο, έδωσε προβάδισμα στην Ίντερ κόντρα στην ομάδα όπου ανήκε για έξι χρόνια, ενώ στο 5' ο Νικολό Μπαρέλα με μακρινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η εκπληκτική εκκίνηση της Ίντερ δεν είχε συνέχεια, αφού οι φωνές του Πορτογάλου τεχνικού έπιασαν τόπο και οι παίκτες της Ρόμα ανέβασαν στροφές, αν και ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν πολλά περισσότερα.

Η Ίντερ εξακολούθησε να έχει το πάνω χέρι, ο Μπαρέλα βρέθηκε σε εκπληκτικό μέρα κι έψαξε ξανά το γκολ με μακρινό σουτ στο 2ο μέρος, ενώ ο Αλέξις Σάντσες ήταν τελικά αυτός που το βρήκε με αυτόν τον τρόπο στο 68'.

Η νίκη ήρθε με σχετική άνεση και έθαψε την προ ημερών ήττα στο Derby della Madonnina. Εξάλλου, χάρη σε αυτήν την πρόκριση, η Ίντερ μπορεί να πάρει εκδίκηση απ' τη Μίλαν, αφού στα ημιτελικά περιμένει τον νικητή του αγώνα των "ροσονέρι" με τη Λάτσιο.

Coppa Italia: Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Coppa Italia: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Γιουβέντους ή Σασουόλο - Αταλάντα ή Φιορεντίνα
  • Μίλαν ή Λάτσιο - Ίντερ
TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ