ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Συγκίνηση στην Avant Premiere της ταινίας "Δύο Αστέρια στην καρδιά", για το 20ο πρωτάθλημα των νερατζούρι

Ίντερ: Συγκίνηση στην Avant Premiere της ταινίας "Δύο Αστέρια στην καρδιά", για το 20ο πρωτάθλημα των νερατζούρι
PRINT SCREEN

Το ιταλικό φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε κινηματογραφικές αίθουσες, από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου, την ταινία που φτιάχτηκε για το 20ο πρωτάθλημα της Ίντερ, με εξέχοντα μέλη των νερατζούρι να δηλώνουν παρών στην Avant Premiere.

Η Ίντερ κατέκτησε την περασμένη σεζόν το ιστορικό 20ο σκουντέτο που της επέτρεψε να βάλει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της (μπαίνει ένα αστέρι ανά δέκα πρωταθλήματα, με τους νερατζούρι να προλαβαίνουν την Μίλαν που έχει 19) και το γεγονός αυτό "γέννησε" μία κινηματογραφική ταινία.

Αυτή είχε τίτλο "Ίντερ. Δύο αστέρια στην καρδιά" και εξιστορεί την πορεία της προς την κορυφή της Serie A τη σεζόν 2023-24, με την ταινία να παρουσιάζεται από τις 19 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου σε πάνω από 200 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Ιταλία και το βράδυ της Πέμπτης (12/9) να λαμβάνει χώρα η Avant Premiere της.

Στην πρώτη προβολη της ταινίας δήλωσαν "παρών" αρκετά μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, ο αντιπρόεδρος και παλιά δόξα του συλλόγου Χαβιέρ Σανέτι αλλά και ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι.

"Είμαι συγκινημένος, το παραδέχομαι. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι ωραίο να ζεις με αναμνήσεις αλλά δεν είναι σωστό να ξεχνάμε.

Αυτά τα υπέροχα παιδιά έκαναν μία εξαιρετική πορεία και το δεύτερο αστέρι θα μας ενώνει για πάντα. Το ευχαριστώ πηγαίνει σε όλους: στους παίκτες, σε αυτούς που δεν αποτελούν πλέον μέρος αυτού του γκρουπ, στη διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας", τόνισε ο Ιντζάγκι στο πλαίσιο της πρώτης προβολής της ταινίας, με τον Χαβιέρ Σανέτι να δηλώνει από την πλευρά του:

"Ζούμε απίστευτες συγκινήσεις, εγώ το λέω και ως οπαδός. Η οικογένειά μου είναι ιντερίστα, οι γιοι μου συγκινήθηκαν όταν πετύχαμε αυτόν τον στόχο.

Βλέποντας αυτή την ομάδα ήξερα ότι μπορούμε να πετύχουμε, είδα πώς δούλεψαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Αυτή η τόσο σημαντική σελίδα του συλλόγου θα παραμείνει για πάντα".

Το επίσημο trailer της ταινίας για την Ίντερ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ