ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Θέλει τον Πάρτεϊ

Atletico Madrid's Thomas Partey gestures stands during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Thomas Partey gestures stands during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ίντερ κινείται για την απόκτηση του 26χρονου Γκανέζου μέσου της Ατλέτικο, Τόμας Πάρτεϊ, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Τόμας Πάρτεϊ είναι έτοιμος ν' αλλάξει επαγγελματική στέγη και ουκ ολίγες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Γκανέζο μέσο της Ατλέτικο.

Η Ίντερ έχει μπει δυναμικά στο χορό της απόκτησής του σύμφωνα με την AS και την Corriere dello Sport. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αφρικανός δεν έχει αποδεχθεί ακόμη την πρόταση επέκτασης συνεργασίας (η τρέχουσα εκπνέει το 2023) που του έχει κατατεθεί από την ομάδα της Μαδρίτης.

Η ρήτρα απόδεσμευσής του από τους κολτσονέρος σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ, ενώ η Ατλέτικο θέλει να τη διπλασίασει (100.000.000 ευρώ) με τη νέα πρότασή της που προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της AS η Ίντερ δελεάζει τον Τόμας Πάρτεϊ ως προοπτική και αναμένεται να προχωρήσει αποφασιστικά για την απόκτησή του μετά το τέλος της περιπέτειας του κορονοϊού.

Photo credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ