SERIE A

Ίντερ - Τορίνο 1-0: Ο Χαντάνοβιτς κατέβασε ρολά και ο Μπρόζοβιτς έσωσε τους νερατζούρι στο 89'

Ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ
Ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ 2022 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Χαντάνοβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του στις ευκαιρίες της Τορίνο και ο Μπρόζοβιτς με γκολ στο 89' χάρισε τη νίκη στην Ίντερ με 1-0.

Σειρά στις κακές εμφανίσεις έδωσε η Ίντερ, η οποία ωστοσο κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τορίνο με 1-0. Οι νερατζούρι είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν περισσότερες τελικές, όμως οι περισσότερες από αυτές δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς.

Αντίθετα, αυτό έκανε με μεγαλύτερη επιτυχία οι παίκτες της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επτά τελικές προς την εστία με τον Χαντάνοβιτς να κάνει ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Τελικά, η νίκη πήγε στην Ίντερ χάρη στην έμπνευση του Μπαρέλα και την εκτέλεση του Μπρόζοβιτς. Ο Ιταλός μέσος με έξοχη μπαλιά βρήκε τον δεύτερο και εκείνος ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή στο 89'.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντι Μάρκο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν, Τζέκο, Μαρτίνες.

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Τζίτζι, Μπουοντζιόρνο, Ροντρίγκες, Λάτσαρο, Λούκιτς, Λινέτι, Βοϊβόταν Σεκ, Βλάσιτς, Σανάμπρια.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ