ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Υπέγραψε στους νερατζούρι μέχρι το 2028 ο Τουράμ

Ίντερ: Υπέγραψε στους νερατζούρι μέχρι το 2028 ο Τουράμ
PRINT SCREEN

Ο Μάρκους Τουράμ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ίντερ και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δέσει μέχρι το 2028 με τους νερατζούρι.

Η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει την 1η Ιουλίου ωστόσο ο Μάρκους Τουράμ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πλέον παίκτης της Ίντερ, με τις δύο πλευρές να δίνουν οριστικά τα χέρια.

Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ και μπορεί να δέχτηκε πρέσινγκ από την Μίλαν, όμως ήταν τελικά η έτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπος του Μιλάνου εκείνη που κατάφερε να τον δελεάσει.

Μάλιστα, ο παίκτης έφτασε στο Μιλάνο την Τρίτη (27/06) και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, για να βάλει κατόπιν την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2028 που θα του αποφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται πως η Ίντερ παρακολουθούσε την περίπτωση του Γάλλου φορ από το καλοκαίρι του 2021, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ο Τουράμ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 26 που έχει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ