ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Αν πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  - .(  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - .( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωαννίδης μίλησε στην Cosmote TV για την σκληράδα που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός στο ματς με την ΑΕΚ, την ποιότητα των παικτών του "τριφυλλιού" και τις ομοιότητες των αγώνων με τον Άγιαξ.

Έναν Παναθηναϊκό ο οποίος θα είναι σκληρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορέσει να διαχειριστεί τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (29/9, 21:30) στην "OPAP Arena" περιμένει να δει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο αρχηγός των "πράσινων" παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote TV που θα προβληθεί στην εκπομπή Sportshow στις 16:30 της Κυριακής (29/9) στο πρώτο live για τον μεγάλο αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, υπογραμμίζοντας πως εάν το "τριφύλλι" πάρει το 100% από κάθε παίκτη του δεν μπορεί να το σταματήσει καμία ομάδα στην Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε πως το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει περισσότερο με αυτά κόντρα στον Άγιαξ, παρά με τον αγώνα της Τούμπας.

Αναλυτικά ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ σαν ομάδα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αμύνεται. Αυτό, έχω την εντύπωση, ότι θα πρέπει να το διαχειριστούμε και οι παίκτες λίγο καλύτερα. Στο πώς να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, στο πόσο σκληροί να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πόσο καλά θα ανταπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού, γιατί είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ακραίος. Είναι κοντά στο όριο του φάουλ συνέχεια, σε men to men το οποίο το δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση".

Για τον μηχανισμό που θα πρέπει να έχει η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι: "Όπως είπα προηγουμένως δεν έχει κάνει μόνο με τον αντίπαλο, έχει να κάνει και μ’ εμάς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κάθε ποδοσφαιριστή που έχουμε στο έπακρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες με τεράστια ποιότητα και έχω την εντύπωση ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, νομίζω πως δεν μπορεί κάποια ομάδα στην Ελλάδα να μας σταματήσει".

Αν αυτό το ντέρμπι θα μοιάζει με αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ:"Όχι νομίζω πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό το ματς είναι πιο κοντά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παρά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα τελείως διαφορετική. Ο προπονητής αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο διαφορετικά και είναι φυσιολογικό αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ