ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιωαννίδης: "Στόχος η πρωτιά, θα πάμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας"

Ιωαννίδης: "Στόχος η πρωτιά, θα πάμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης βοήθησε την Εθνική να πάρει το διπλό στο Δουβλίνο και ξεκαθάρισε πως στόχος του ίδιου και της ομάδας είναι η κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Ένα ακόμα ματς με την Εθνική Ελλάδας, ένα ακόμα γκολ για τον Φώτη Ιωννίδη, που δεν έκρυξε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση της πρωτιάς στο Group 2 της League B του Nations League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

"Δεν είχαμε την κατοχή, όπως θα θέλαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ένα θέμα με την πίεση, όσον αφορά το τελευταίο τρίτου του γηπέδου. Θα το διορθώσουμε, είναι νωρίς ακόμη με τον κόουτς. Δεν ξέρουμε ακριβώς όλοι τι ζητάει. Μετά από λίγο μείναμε ήρεμοι, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε νομίζω πιο αποφασισμένοι.

Εκεί στοχεύω εγώ και η ομάδα, στην πρωτιά. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική δεν το έχει πάρα πολύ με τον χρόνο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έτσι είναι τα πράγματα. Θα βελτιωθούμε πάρα πολύ και θα πάμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας

Ναι θα στο περιγράψω το γκολ. Έκανα μια κίνηση ανάμεσα στις γραμμές. Όταν βλέπω ότι ο Τάσος έχει την μπάλα, κάνω γενικά κινήσεις για να τον βοηθήσω, γιατί με βλέπει και πιο εύκολα. Με έπαιξε, κατάλαβα ότι δεν είχε αντίπαλο πίσω μου και μετά γύρισα και σημάδεψα όσο πιο πολύ μπορούσα στη γωνία. Πήγε πολύ καλά η μπάλα και η εκτέλεση νομίζω ήταν όμορφη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ