ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ιωαννίδης: Το φούτερ των 1.454 ευρώ που τράβηξε τα βλέμματα

Ο Φώτης Ιωαννίδης Intime

Η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζει να συζητιέται, καθώς το oversized φούτερ του με artistic σχέδιο, αξίας 1.454 ευρώ, προκάλεσε αίσθηση για το ιδιαίτερο στυλ του διεθνούς επιθετικού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης τράβηξε τα βλέμματα κατά την άφιξη της Εθνικής Ελλάδας στο ξενοδοχείο, με το πολυτελές outfit του.

Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε με ένα oversized φούτερ που κοστίζει 1.454 ευρώ, συνδυάζοντας άνεση και στιλ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Σκωτία για τα playoffs του Nations League.

Το εντυπωσιακό φούτερ του Ιωαννίδη φέρει artistic σχέδιο, απεικονίζοντας μια ατμοσφαιρική σκηνή μπιλιάρδου, και ανήκει σε high-end brand, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους λάτρεις της μόδας.

Ο 24χρονος φορ ολοκλήρωσε το σύνολό του με λευκό παντελόνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και μια minimal τσάντα ώμου Loewe, δείχνοντας πως διαθέτει αίσθηση του στυλ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ