ΙΩΝΙΚΟΣ

Iωνικός-Ατρόμητος 1-4

Iωνικός-Ατρόμητος 1-4
λουτσιανο

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη πρώτη του νίκη την περασμένη εβδομάδα επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος πέρασε σαν σίφουνας από την Νεάπολη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1 του Ιωνικού

Βίοι αντίθετοι για τους δύο αντιπάλους στην αναμέτρηση της Νεάπολης. Ο Ατρόμητος με την ψυχολογία στα ύψη από την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πλέον αντικρίζει με άλλο μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός αντίθετα βρίσκεται σε αγωνιστικό τέλμα μετά το πέμπτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό μάλιστα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την τιμωρία με –4 βαθμούς μετά από όσα συνέβησαν στην Κέρκυρα, έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Iωνικός (Σάκης Τσιώλης): Mπεντενίκ, Κοτίτσας (46΄Τριανταφύλλου), Ζαβάνιο, Ντα Κόστα, Ρέμπελο Λόπες (46΄ Μακόρ), Βουρεξάκης, Κωνσταντινίδης (62΄Φαμπίνιο), Ουκάρ, Ξενίδης, Νατσούρας, Ονουάτσι.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Mιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ρότσα, Λουτσιάνο, Μερίνο(76΄Παγώνης), Ντοέ (46΄Λαζανάς), Σανόκο (65’ Άντερσον), Ολιβέιρα, Κορακάκης, Κούτσης.
td> Με μια ματιά
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με επιθετικούς προσανατολισμούς όπως πιστοποιούνταν και από τις επιλογές τόσο του Σάκη Τσιώλη όσο και του Γιώργου Παράσχου στην ενδεκάδα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους καθώς με την συμπλήρωση του δεκαλέπτου πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Λουτσιάνο βρέθηκε σε θέση βολής, ο Mπεντενίκ απέκρουσε προσωρινά και ο Μερίνο που πήρε το "ριμπάουντ", βρήκε δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο Ρέμπελο αποδείχθηκε ως ο μοιραίος παίκτης, στην προσπάθεια να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Ατρόμητος αντίθετα ήταν άκρως αποτελεσματικός και στην δεύτερη επίσκεψη του στα αντίπαλα καρέ, πήρε ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 23΄όταν ο Λουτσιάνο έκανε την ασίστ και ο Κορακάκης για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα σκόραρε, πετυχαίνοντας το 0-2.

Ο Ρέμπελο συνέχισε το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών για τους Νικαιώτες καθώς δύο λεπτά αργότερα σε κενή εστία ...κατάφερε να μην σκοράρει με αποτέλεσμα πλέον η ομάδα του να μην μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων το ημίχρονο έληξε με τον Ατρόμητο να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα και τον Ιωνικό να είναι αναγκασμένος να ρισκάρει στην επανάληψη για να επιστρέψει. Ο Σάκης Τσιώλης έριξε στον αγώνα τους Μακόρ και Τριανταφύλλου, όμως ο Ιωνικός δεν κατάφερε να συνέλθει και έτσι στο 48΄ουσιαστικά η αναμέτρηση τελείωσε πρόωρα.

Ο Λαζανάς που πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη δικαίωσε άμεσα τον Γιώργο Παράσχο για αυτή την κίνηση καθώς από μακρινή μπαλιά του Μερίνο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαμορφώνοντας το 3-0 για τους Περιστεριώτες. Μοιραία το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη μετά από αυτή την εξέλιξη πέταξε λευκή πετσέτα και ο Ατρόμητος έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης. Στο 64΄ήρθε η σειρά του Λουτσιάνο να επιβραβεύσει την εξαιρετική του παρουσία με γκολ καθώς από την σέντρα του Κορακάκη, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή και σημείωσε το 4-0.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε δώσει πλέον θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση της και οι γηπεδούχοι απλά κυνήγησαν το γκολ της τιμής κάτι που πέτυχαν στο 89’ με τον Πορτογάλο Ντα Κόστα να σημειώνει ένα όμορφο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή που δεν μπορούσε όμως να μετριάσει βέβαια την πίκρα για μία ακόμη ήττα της ομάδας της Νεάπολης στο πρωτάθλημα.
td> Όλα τα λεφτά...
Η εμφάνιση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που δεν ξεχώρισε μόνο για το νέο λουκ στα μαλλιά, αλλά για την παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο που θύμισε την περυσινή του απόδοση στον Πανιώνιο και επιβραβεύτηκε και με ένα γκολ. Μάλιστα η Νεάπολη φαίνεται ότι του πάει καθώς και πέρυσι είχε πετύχει το τέρμα που είχε χαρίσει τότε στους Νεοσμυρνιώτες τη νίκη επί του Ιωνικού.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την πορεία του Ιωνικού μετά την τρίτη αγωνιστική, όπου μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες και σε συνδυασμό και με την τιμωρία με –4 βαθμούς για όσα συνέβησαν στην Κέρκυρα, βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο. Η ελεύθερη πτώση των Νικαιωτών συνεχίζεται στην Σούπερ Λίγκα και μετά και από το νέο αυτό ηχηρό «χαστούκι», εξακολουθεί να ψάχνει για φως μέσα στο τούνελ στο οποίο έχει μπει.
td> To Live του αγώνα...
93΄ Τέλος του αγώνα.

89΄ Γκοοολ για τον Ιωνικό. Ο Ντα Κόστα με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους.

83΄



Τελευταία λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να περιμένουν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Καρατζά.

76΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μερίνο θα δώσει την θέση του στον Παγώνη.

71΄ Κίτρινη στον Βουρεξάκη.

65΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Άντερσον πήρε την θέση του Σανόκο.

64΄ Γκοοολ για τον Ατρόμητο. Στην κόντρα ο Κορακάκης πραγματοποίησε σέντρα στον Λουτσιάνο, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ παραβιάσε για τέταρτη φορά την εστία του Ιωνικού.

62΄ Αλλαγή για τον Ιωνικό.

Ο Φαμπίνιο μπήκε στην θέση του Κωνσταντινίδη.

50΄ Κίτρινη στον Ντα Κόστα.

49΄ Ευκαιρία για τον Ιωνικό. Ο Μακόρ με σουτ από την μεγάλη περιοχή δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ αφού ο Γελαδάρης έκοψε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

48΄ Γκοοολ για τον Ατρόμητο. Στην αντεπίθεση ο Μερίνο βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Λαζανά που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε τα τέρματα τρία για την ομάδα του.

46΄ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Δύο αλλαγές για τον Ιωνικό. Την θέση του Κοτίτσα παίρνει ο Τριανταφύλλου, ενώ ο Μακόρ μπήκε στην θέση του Ρεμπέλο. Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε μία αλλαγή καθώς ο Λαζανάς μπήκε στην θέση του Ντοέ.

45΄ Λήξη ημιχρόνου.

42΄

Κίτρινη στο Κορακάκη.

37΄ Κίτρινη στον Κωνσταντινίδη.

40΄ Φάουλ για τον Ιωνικό, η μπάλα κόπηκε από τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα.

32΄ Κίτρινη ο Ολιβέιρα.

30΄ Κίτρινη ο Κατεμής.

26΄ Κίτρινη κάρτα στον Μερίνο.

25΄Ευκαιρία για τον Ιωνικό, καθώς ο Ρέμπελο μόνος και σε κενή εστία χάνει την δυνατότητα να μειώσει το σκορ για τον Ιωνικό.

23΄ Γκοοολ για τον Ατρόμητο: O Λουτσιάνο πραγματοποίησε ασίστ στον Κορακάκη και αυτός με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

15΄

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρουν να φθάσουν στο γκολ.

10΄Γκοοολ για τον Ατρόμητο: Ο Μερίνο μετά από σουτ του Λουτσιάνο, πήρε το "ριμπάουντ" και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.



Έναρξη του αγώνα:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Iωνικός (Σάκης Τσιώλης):

Mπεντενίκ, Κοτίτσας, Ζαβάνιο, Ντα Κόστα, Ρεμπέλο Λόπες, Βουρεξάκης, Κωνσταντινίδης, Ουκάρ, Ξενίδης, Νατσούρας, Ονουάτσι.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Mιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ρότσα, Λουτσιάνο, Μερίνο, Ντοέ, Σανόκο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Κούτσης.

Δια ιτητής: X. Καρατζάς

















































TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ