Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός-Παναχαϊκή 1-1

Ιωνικός-Παναχαϊκή 1-1
προχορενκοφ

Ο Ιωνικός αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 σε φιλικό με την Παναχαϊκή στη Ριζούπολη. Προχορένκοφς, Νταγκό τα γκολ

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο τρίτο μόλις λεπτό με καταπληκτικό πλασέ του Λετονού διεθνή επιθετικού, Αντρέι Προχορένκοφς, μετά από έξοχη ασίστ του Μακόρ, ενώ η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε στο 88΄ με επίσης καταπληκτικό γκολ του Βραζιλιάνου Νταγκό, που εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λουκινί.
Ο αγώνας είχε δύο όψεις, με τον Ιωνικό να είναι πολύ καλός στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μισό, ο ρυθμός έπεσε και παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός είχε φρεσκάδα, επινοήσεις, ωραίους συνδυασμούς, με κάθετες μπαλιές και πλήρη εκμετάλλευση του κενού χώρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να περιοριστεί σε έναν εντελώς παθητικό ρόλο και να μην απειλήσει ούτε μια φορά την εστία του Μπαρτζώκα.

Εκτός από το 1-0 που σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, ο Ιωνικός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με πιο κλασσικές αυτές των Μακόρ ο οποίος στο 9ο λεπτό, μετά από θαυμάσια πάσα του Γκούτμαν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και του Κοτίτσα, που στο 42ο λεπτό ενώ βρισκόταν μόλις ένα μέτρο μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα …κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω του χάνοντας ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της εκμεταλλευόμενη τις πάρα πολλές αλλαγές του Ιωνικού, αλλά και πάλι η ομάδα της Νίκαιας ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε δύο ακόμη κλασσικές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, στο 57' ο Προχορένκοφς από ένα μέτρο σούταρε στην πλάτη ενός αντιπάλου του και στο 72' δύο διαδοχικά σουτ που επιχείρησαν οι Προχορένκοφς και Μακόρ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Από την πλευρά της η Παναχαϊκή απείλησε για πρώτη φορά στο 80' λεπτό όταν ο Ντιαγκό εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα να "γλύψει" το επάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Λουκινί. Ότι όμως δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος στο 80' το πέτυχε στο 88΄ όταν εκτέλεσε και πάλι ιδανικά φάουλ και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ιωαννίδης, με επόπτες τους Φαντόπουλο και Κωστάκο του Συνδέσμου Πειραιά.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαρτζώκας (46΄ Λουκινί), Κοτίτσας (46΄ Τόσκας), Γεμενετζής (46΄ Καραδέμητρος), Οικονόμου (57΄ Ξενίδης), Πουλόπουλος (57΄ Παβιό), Ζωγραφάκης (57΄ Μελαμπιανάκης), Μακόρ (76΄ Σαχινίδης), Προχορένκοφς (76΄ Γκόγκας), Γκούτμαν (46΄ Κιμπικούλα, 71΄ Λοϊζίδης), Ουκάρ (83΄ Νάκας), Νατσούρας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ζάγιατς, Νιφορόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λίτσος, Δημητρόπουλος, Μπράβος, Σαμάρης, Θανόπουλος, Γκάτσης, Παπαδημητρίου, Γαβριλόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουτρουμπής (τερματ), Ανδρούτσος, Σπανός, Τσιρογιάννης, Λισγάρας, Νταλάκας, Τεγούσης, Αντωνόπουλος, Ντιόγκο και Βετούλας.
















TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ