ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Θλάση στον προσαγωγό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία μόνο επιπόλαιος δεν ήταν, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει πως ο στόπερ του Ιωνικού υπέστη θλάση στον μακρό προσαγωγό δευτέρου βαθμού.

Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Ιωνικού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο και αφορούν τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χόσε Κάνιας.

Αμφότεροι οι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο ματς κόντρα στην Λαμία. Όσον αφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Χρήστο Δάρα, η οποία έδειξε θλάση στον μακρό προσαγωγό δευτέρου βαθμού.

Σε μαγνητική εξέταση υποβλήθηκε και ο Χοσέ Κάνιας, που έχει υποστεί θλάση στον ισχνό προσαγωγό, πρώτου βαθμού.

Στα της προπόνησης, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Φυλής το πρωί της Παρασκευής (08/10), οι παίκτες δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού στην ανάπτυξη, με τον Ρεϊνάλντο Λένις να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές έχουν πρόγραμμα σε δύο γκρουπ (18:00 και 19:00), στο γυμναστήριο της Νεάπολης, ενώ για το Σάββατο (9/10) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ