ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ρήξη αχιλλείου τένοντα ο Ντελγκάδο, θλάση ο Τουράμ

Ο Ροζέριο Τουράμ της Λαμίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τη Super League 1 2019-2020 στο "Άγγελος Ράμφος" | Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ο Ροζέριο Τουράμ της Λαμίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τη Super League 1 2019-2020 στο "Άγγελος Ράμφος" | Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Σπανό και τον Ιωνικό, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης η ομάδα, ο Ροτζέριο Τουράμ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, ενώ ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Μετά την ισοπαλία του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Δημήτρης Σπανός θα χάσει δύο παίκτες του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας της Νίκαιας ο Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος σκόραρε και το γκολ κόντρα στους Αρκάδες και στη συνέχεια έγινε αναγκαστική αλλαγή υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ότι υπέστη θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Τα προβλήματα συνεχίζονται όμως, καθώς διαπιστώθηκε πως ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Μάλιστα, ο Κολομβιανός υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/11) το μεσημέρι σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, με την επάνοδό του να υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ