STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Βόλος: Ο διαιτητής πήρε πίσω πέναλτι που έδωσε υπέρ των Θεσσαλών βλέποντας τη φάση στο μόνιτορ

Ιωνικός - Βόλος: Ο διαιτητής πήρε πίσω πέναλτι που έδωσε υπέρ των Θεσσαλών βλέποντας τη φάση στο μόνιτορ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο διαιτητής Περράκης έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Βόλου στο δεύτερο μέρος, σε μαρκάρισμα του Ρομαό στον Μπαριέντος, για να ανακαλέσει ωστόσο την απόφασή του με τη βοήθεια του VAR και να κιτρινίσει για θέατρο των παίκτη των Θεσσαλών.

Το πρώτο μέρος στην Νίκαια βρήκε τον Ιωνικό και τον Βόλο να μένουν στο 0-0 μετά από ένα 45λεπτο άγονο από φάσεις, για να έρθει ωστόσο το δεύτερο μέρος και να "ανάψουν τα αίματα" στο ακροτελεύτιο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτό έγινε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον διαιτητή Περάκη να δείχνει αρχικά την άσπρη βούλα υπέρ των φιλοξενουμένων σε μαρκάρισμα του Ρομαό πάνω στον Μπαριέντος αλλά την απόφασή του να αλλάζει μετά από λίγα λεπτά.

Και αυτό γιατί ο Σιδηρόπουλος που ήταν στο VAR τον κάλεσε να δει τη φάση στο μόνιτορ και ο άρχοντας του αγώνα το έκανε, για να πάρει πίσω το αρχικό του σφύριγμα με το οποίο είχε δώσει καταλογίσει πέναλτι και να τιμωρήσει μάλιστα τον αρχηγό του Βόλου, Μπαριέντος, θεωρώντας πως είχε κάνει θέατρο για να εκμαιεύσει το σφύριγμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ