ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ηρακλής-Ατρόμητος 2-2

Ηρακλής-Ατρόμητος 2-2
Ατρόμητος-πανηγυρικό-Καυταντζόγλειο

Με την "χρυσή" αλλαγή, Βέλλιο, να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική στις καθυστερήσεις, Ηρακλής και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο "Καυτανζόγλειο"

Ο 17χρονος φορ έκανε το πρώτο "μπαμ" στη Σούπερ Λίγκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Ολυμπιακό στο 92' στο "Καραϊσκάκης" προ δύο εβδομάδων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής (22/11) απέδειξε ότι "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση" καθώς πέρασε στο 86' της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο "Καυτανζόγλειο" με το σκορ στο 1-2 για την ομάδα του και κατάφερε με γκολ στο 91' να φέρει το ματς στα ίσια (2-2).
Το ημίχρονο της αναμέτρησης βρήκε τον Ατρόμητο να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει στο γήπεδο και να προηγείται απόλυτα δίκαια με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπρίτο (18') και Περόνε (22'), ενώ για τους "κυανόλευκους" είχε μειώσει σε 1-2 στο 55' ο Ιάκομπ.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς που μένει αήττητος ο Ηρακλής με τον Σάββα Κωφίδη στον πάγκο του, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε -παρά την αξιόλογη εκτός έδρας εμφάνιση- να πανηγυρίσει το τρίτο της "τρίποντο" στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης (86' Βέλλιος), Παπαστεριανός, Ντιέ, Επστάιν, Μιλάνο (79' Κονέ), Ντίκα (36' Μπόσνιακ), Ιάκομπ

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Μελισσάς (87' Ολιβέιρα), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Φαβάλι, Μπρίτο (89' Σφακιανάκης), Περόνε (74' Κάμπας), Αναστασάκος

Διαιτητής: Π.Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί διαιτητή: Π.Τρύφων (Δράμας), Η.Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Γκολ: Ιάκομπ (55'), Βέλλιος (91') / Μπρίτο (18'), Περόνε (22')

Κίτρινες κάρτες: Μπόσνιακ (54'), Παπαστεριανός (79') / Περόνε (32')

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που μπήκε με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου δημιούργησε δύο άκρως επικίνδυνες φάσεις για τον Μιχαηλίδη.

Το σουτ του Μιλάνο στο 2' από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντίκα επιχείρησε με πλασέ από το ύψος της περιοχής να "κρεμάσει" τον εκτός θέσης Μιχαηλίδη -μετά από φάση διαρκείας- αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δυστυχώς για τους περίπου 5000 φίλους του "Γηραιού" που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Καυταντζογλείου", η ομάδα τους έμεινε στις καλές εντυπώσεις μόνο στο ξεκίνημα καθώς η συνέχεια ήταν "παράσταση για έναν ρόλο": αυτόν που έπαιξε ο Ατρόμητος.

Το πρώτο σημάδι της ανόδου των Περιστεριωτών φάνηκε στο 11' όταν ο Μπρίτο απέφυγε δύο αντιπάλους από τα αριστερά και έβγαλε "γλυκιά" σέντρα, με τον Αναστασάκο να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και τον Κοβαλέφσκι να μπλοκάρει στο κέντρο της εστίας του.

Μετά την προειδοποιητική βολή ήρθε και το πρώτο "χτύπημα" από τους φιλοξενούμενους στο 18': ο Σαρμιέντο έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Μπρίτο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και αφού έμεινε όρθιος από το μαρκάρισμα του Μάρτος έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Κοβαλέφσκι για το 0-1.

Δύο λεπτά ο Παπαστεριανός έπιασε σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή αλλά ο Μιχαηλίδης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, ενώ ο Ατρόμητος εξέθεσε για μία ακόμα φορά τα τραγικά κενά στην αντίπαλη άμυνα στο 22'.

Ο Γιαννούλης έδιωξε όπως όπως πάνω στον Σαρμιέντο, αυτός χωρίς χρονοτριβή τροφοδότησε τον Μπρίτο, ο Βραζιλιάνος μέσος έβγαλε κάθετη μπαλιά και ο Περόνε από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή νίκησε με διαγώνιο πλασέ με το αριστερό τον Κοβαλέφσκι για το 0-2.

Το σοκ για τους Θεσσαλονικείς ήταν τόσο μεγάλο που στο 24' έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, να μείνουν δηλαδή πίσω στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά: από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι και ωραία προσποίηση του Σαρμιέντο, ο Αποστολόπουλος έπιασε πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει μετά το "καταστροφικό" πρώτο ημίωρο, με τον Ιάκομπ να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στο 33' με σουτ αλλά και δίπλα από το δεξί δοκάρι στο 37' με γυριστή κεφαλιά, όμως δεν είχε καταφέρει να βρει το "φάρμακο" για τις αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων και παραλίγο να το πληρώσει και τρίτη φορά λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου.

Στο 40' ο Περόνε έβγαλε μόνος του τον Αναστασάκο αλλά ο Έλληνας φορ νικήθηκε από τον Κοβαλέφσκι, ενώ στο 43' ο Περόνε "άδειασε" δύο φορές τον Κατσαμπή (περνώντας τη μπάλα ισάριθμες φορές από πάνω του) πριν βγάλει σέντρα από αριστερά, με την κεφαλιά του Φαβάλι στο δεύτερο δοκάρι να μη βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής δεν είχε άλλα περιθώρια και βγήκε μπροστά για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς, κάτι που κατάφερε στο 55': ο Ιάκομπ έκλεψε τη μπάλα από τον Νάστο και βγήκε μόνος απέναντι στον Μιχαηλίδη, με το πλασέ του να είναι ψύχραιμο και να κάνει το 1-2.

Το γκολ αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει και στο επόμενο δεκάλεπτο να χαθούν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 60' ο Μιχαηλίδης πέταξε τη μπάλα κόρνερ προ του Επστάιν και στο 63' το σουτ του Περόνε έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα το γυριστό σουτ του Μπόσνιακ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Στο 65' ο Ατρόμητος απείλησε εκ νέου, με την κεφαλιά του Περόνε να φεύγει εκτός εστίας, ο Ηρακλης "απάντησε" μετά από ένα λεπτό με τον Μιχαηλίδη να αναγκάζεται να αποκρούσει το πλασέ του Μιλάνο, ενώ στο 68' ο Κοβαλέφσκι χρειάστηκε να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια σουτ του Περόνε μέσα από την περιοχή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κοβαλέφσκι ενήργησε πάλι θετικά, μπλοκάροντας σουτ του Φαβάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 82' έπεσε στην γωνία του και εξουδετέρωσε νέο σουτ του Φαβάλι.

Όσο το ρολόι σημάδευε τη λήξη, ο Ηρακλής ενέτεινε την πίεσή του για να αποφύγει την ήττα και στο δίλεπτο 87'-88' έφτασε μία ανάσα από το να τα καταφέρει.

Στο 87' ο Ιάκομπ πέρασε ωραία τη μπάλα πάνω από τον Μιχαηλίδη που είχε κάνει έξοδο αλλά ο Νάστος πρόλαβε και την σταμάτησε πριν περάσει τη γραμμή, ενώ στο 88' το βολέ του Επστάιν βρήκε τον Μιχαηλίδη σε ετοιμότητα αφού πέταξε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο 90' ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη του με τον Φαβάλι αλλά δεν τα κατάφερε (σουτ πάνω στον Κοβαλέφσκι) και έτσι ο Ηρακλής που δεν είχε σταματήσει ποτέ στο δεύτερο μέρος να ελπίζει και να προσπαθεί, έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Επστάιν εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κοβαλέφσκι που είχε εγκαταλείψει την εστία του για να βοηθήσει δεν έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφτασε στη "χρυσή" αλλαγή του Σάββα Κωφίδη, Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Το εντυπωσιακό ήταν πως ο 17χρονος φορ είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 86' αντί του Γιαννούλη και σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στις καθυστερήσεις, μετά το γκολ που είχε πετύχει στο Ολυμπιακός-Ηρακλής πριν από δύο εβδομάδες και με το οποίο είχε χαρίσει επίσης έναν βαθμό στην ομάδα του.

Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής άγγιξε και τη νίκη με τον Ιάκομπ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής Κωνσταντινέας δεν το μέτρησε υποδεικνύοντας -σωστά- επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Μιχαηλίδη.
Συνέντευξη Τύπου... Από τον Πάρη Τσελεπίδη
Σάββας Κωφίδης (τεχνικός Ηρακλή): "Έγινε ένα καλό γενικά παιχνίδι. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ακόμα και στην εξέλιξή του. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε τον ρυθμό και τον έλεγχο.

Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά τελείως απρόσμενα από τα γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και την οργάνωσή μας κυρίως στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το ότι ήμασταν πίσω στο σκορ προσπαθήσαμε περισσότερο και πετύχαμε να ισοφαρίσουμε".






Για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του μετά το δύο γκολ του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο τόνισε: "Είναι κάτι που μας προβληματίζει η εικόνα που δείξαμε μετά τα γκολ που δεχθήκαμε.

Ότι χάσαμε την οργάνωση και την ηρεμία μας λες και τελείωνε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό όμως το γεγονός ότι με το 2-0 στην πλάτη μας στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι".




Γιώργος Δώνης (τεχνικός Ατρομήτου): "Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ελέγχαμε εμείς το παιχνίδι και νομίζω ότι άδικα κάναμε το λάθος να βάλουμε τον Ηρακλή στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη νίκη και το πληρώσαμε στα τελευταία λεπτά.

Όπως την περασμένη εβδομάδα όπου δικό μας σουτ βρήκε το δοκάρι και σήμερα ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Νομίζω η θέση μας δεν είναι αυτή που είμαστε στην βαθμολογία. Ίσως όμως να είμαστε η πιο καταραμένη ομάδα στην κατηγορία και ίσως τις περισσότερες κατάρες να με κυνηγάνε εμένα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο καθένας δυστυχώς στα ελληνικά γήπεδα μπορεί να βρίσει ή χτυπήσει τον προπονητή και όταν αντιδράσει να φταίει αυτός. Δεν εννοώ τον Ηρακλή αλλά την έλλειψη σεβασμού. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι δικοί μας, σήμερα οι φίλαθλοι του Ηρακλή.

Σήμερα με ένα εισιτήριο ο κόσμος είδε τέσσερα γκολ και φθάσαμε να μας βρίζουνε. Ο καθένας γράφει την δική του ιστορία και ο Δώνης και κάθε Δώνης δεν έχουν προκαλέσει κάποιον".








Σε ερώτηση για το ακυρωθέν τρίτο γκολ του Ηρακλή είπε: "Νομίζω ότι ήταν φάουλ. Είχα πει στους παίκτες μου πάντως πριν το παιχνίδι ότι θα πρέπει να κάνουμε το παν για να προκαλέσουμε την τύχη μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις".


* Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 3.998 και οι εισπράξεις 19.150 ευρώ.
Όλα τα λεφτά...
Ο εκπληκτικός Ατρόμητος του πρώτου ημιχρόνου που έκανε το καλύτερο 45λεπτό του στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έβαλε τη μπάλα κάτω και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την άμυνα του Ηρακλή, με τη διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της να αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων στο αντίστοιχο διάστημα.

Ο 17χρονος φορ Απόστολος Βέλλιος που τείνει να γίνει ο παίκτης αποκάλυψη του πρωταθλήματος για τα γκολ που έχει πετύχει στα λίγα λεπτά που έχει αγωνιστεί. Ο κόσμος τον έμαθε πριν από δύο εβδομάδες όταν "πλήγωσε" τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 92' ενώ τώρα χάρισε έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του ισοφαρίζοντας τον Ατρόμητο σε 2-2 στο 91', έχοντας μπει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα.

Το όμορφο θέαμα με τις αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, από δύο ομάδες που βρίσκονται μάλιστα χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και "καίγονταν" για θετικό αποτέλεσμα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την άμυνα του Ηρακλή που έγινε "φύλλο και φτερό" για μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο Κοβαλέφκι να δεχτεί δύο γκολ και να κινδυνέψει να δεχτεί άλλα τόσα.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης


To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Ηρακλής
(Σάββας Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Ντιέ, Μιλάνο, Επστάιν, Ντίκα, Ιάκομπ.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ατρόμητος
(Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Μελισσάς, Περόνε, Φαβάλι, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο.
1' Έναρξη αγώνα
2' Ευκαιρία Ηρακλής Μιλάνο
Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Μιλάνο που βρίσκει χώρο κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μιχαηλίδη.
5' Ευκαιρία Ηρακλής Ντίκα
Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Ντίκα προσπαθεί με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη που ήταν εκτός εστία, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ατρομήτου.
11' Ευκαιρία Ατρόμητος Αναστασάκος
Καλή στιγμή και για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο κάνει την σέντρα από τα αριστερά, ο Αναστασάκος αφύλαχτος από το σημείο του πέναλτι κάνει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Κοβαλέφσκι.
18' Ευκαιρία Ατρόμητος Μπρίτο
Εξαιρετική ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ. Φαβάλι, Αναστασάκος και Μπρίτο συνεργάζονται άψογα, όμως το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Κοβαλέφσκι.
19' Γκολ Ατρόμητος Μπρίτο
Αυτή την φορά ο Μπρίτο δεν αστόχησε. Ο Βραζιλιάνος βγήκε απέναντι από τον Κοβαλέφσκι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
20' Δοκάρι Ηρακλής Παπαστεριανός
Πολύ ωραίο σουτ του Παπαστεριανού έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι αφού τραντάζει το δοκάρι του Μιχαηλίδη και καταλήγει άουτ.
22' Γκολ Ατρόμητος Περόνε
2-0 για τον Ατρόμητο! Ύστερα από λάθος του Γιαννούλη, ο Μπρίτο τροφοδότησε τον Περόνε και εκείνος μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοβαλέφσκι για δεύτερη φορά.
23' Ευκαιρία Ατρόμητος Αποστολόπουλος
Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει το 3-0. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Αποστολόπουλος έκανε απευθείας το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι των γηπεδούχων.
32' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Περόνε
33' Σουτ Ηρακλής Ιάκομπ
Σουτ του Ιάκομπ από δεξιά πλάγια θέση η μπάλα όμως καταλήγει άουτ.
36' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Πρώτη αλλαγή από τον Κωφίδη. Ο Ντίκα στη θέση του Μπόσνιακ.
37' Ευκαιρία Ηρακλής Ιάκομπ
Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Ιάκομπ πιάνει τη κεφαλιά μέσα από την περιοχή όμως δεν βρίσκει στόχο.
40' Ευκαιρία Ατρόμητος Αναστασάκος
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Μακρινή μπαλιά από τον Νεμπεγλέρα, ο Περόνε δίνει κεφαλιά πάσα στον Αναστασάκο που κάνει το σουτ όμως ο Κοβαλέφσκι έσωσε την εστία του.
44' Ευκαιρία Ατρόμητος Φαβάλι
Απίστευτη φάση από τον Ατρόμητο. Ο Περόνε απέφυγε δύο φορές εντυπωσιακά τον Κατσαμπή (πέρασε την μπάλα από πάνω του), έκανε μια μπαλιά όμως η κεφαλιά του Φαβάλι κατέληξε άουτ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων +1 λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ηρακλή για το κακό πρώτο ημίχρονο.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
54' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Μπόσνιακ
55' Γκολ Ηρακλής Ιάκομπ
Ο Ηρακλής ξανά στο παιχνίδι. Ο Ιάκομπ πλάσε άψογα τον Μιχαηλίδη και μείωσε σε 2-1.
63' Σουτ Ατρόμητος Περόνε
Σουτ του Περόνε δεν ανησυχεί ο Κοβαλέφσκι αφού βλέπει την μπάλα να καταλήγει αργά άουτ.
66' Ευκαιρία Ηρακλής Μιλάνο
Ωραία μπαλιά του Παπαστεριανού, ο Μιλάνο κάνει το πλασέ απέναντι από τον Μιχαηλίδη όμως η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
68' Ευκαιρία Ατρόμητος Περόνε
Στην αντεπίθεση ο Περόνε καταφέρνε να κάνει το σουτ παρά την πίεση, όμως ο Κοβαλέφσκι μπλοκάρει την μπάλα.
73' Ευκαιρία Ατρόμητος Φαβάλι
Σπουδαία ευκαιρία από τον Φαβάλι ο οποίος ανενόλχητος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Κοβαλέφσκι δεν δυσκολεύτηκε.
74' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Κάμπας στη θέση του Περόνε.
78' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Παπαστεριανός
79' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Κονέ στη θέση του Μιλάνο.
82' Σουτ Ατρόμητος Φαβάλι
Χλιαρό σουτ του Φαβάλι ο Κοβαλέφσκι μπλοκάρει εύκολα.
85' Ευκαιρία Ηρακλής
Δυνατό σουτ του Κονέ, ο Μιχαηλίδης θα πέσει και θα μπλοκάρει.
86' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Γιαννούλης έξω στη θέση του ο Βέλλιος
87' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ολιβέιρα μέσα στη θέση του Μελισσά
88' Ευκαιρία Ηρακλής
Καλό σουτ του Επστάιν ο Μιχηλίδης δύσκολα σε κόρνερ.
89' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Μπρίτο έξω στη θέση του ο Σφακιανάκης
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων
90' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Φαβάλι από καλή θέση θα κάνει το σουτ, ο Κοβαλέφσκι θα πέσει και θα μπλοκάρει.
90' Γκολ Ηρακλής
Εκτέλεση κόρνερ για τον Ηρακλή. Ο Κοβαλέφσκι που είχε προωθηθεί θα κάνε κεφαλιά πάσα στον Βέλλιο, και αυτός με σουτ θα κάνει το 2-2.
90' Λήξη αγώνα































































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ