ΑΡΗΣ

Ηρακλής: "Ήθελα να φορέσω την φανέλα του Άρη"

Ηρακλής: "Ήθελα να φορέσω την φανέλα του Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Ηρακλής μίλησε για το παιδικό του όνειρο να φορέσει την φανέλα του Άρη, αλλά και για την δουλειά που γίνεται στην Ιταλία

Για το παιδικό του όνειρο να φορέσει την φανέλα του Άρη, αλλά και για την δουλειά που γίνεται στην Ιταλία, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ανδρέας Ηρακλής.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τόνισε πως μπορεί ο σύλλογος να έχει νεανικό ρόστερ αλλά αυτό δεν φοβίζει τους παίκτες και θα αποδείξουν στο γήπεδο τι μπορούν να κάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Ηρακλής:

" Οι πρώτες μέρες στην Ιταλία χαρακτηρίζονται από πολύ δουλειά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι συνθήκες που συναντήσαμε είναι ιδανικές. Καθημερινά μας περιμένει πολύ δουλειά στο γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα φανεί. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.

Είναι μεγάλη εμπειρία και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι στα πόδια μου έχω δύο γεμάτες χρονιές με την προηγούμενη ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη στα πόδια μου, σίγουρα όμως ο Άρης είναι σε άλλο επίπεδο και έτσι δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα.

Όταν τελείωσαν τα play off της Football League ήρθε η πρόταση του Άρη στον μάνατζερ μου. Μόλις το έμαθα ήθελα να έρθω σαν τρελός να φορέσω αυτή την φανέλα και πλέον είμαι εδώ για να βοηθήσω. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα του γηπέδου μας.

Είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο γήπεδο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα φιλικά με πολύ δυνατές είναι η αλήθεια ομάδα, αλλά Άρης είμαστε, δεν έχει σημασία ότι έχουμε νεανικό ρόστερ. Δεν φοβόμαστε. Θα δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ