STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής-Καλαμαριά 0-1

Ηρακλής-Καλαμαριά 0-1
New Image

Η Καλαμαριά πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία με την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή με 0-1

Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Καλαμαριά στάθηκε πιο τυχερή από τον γηπεδούχο Ηρακλή που πλέον βλέπει την θηλιά να σφίγει στον λαιμό του, καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης
Ο Ηρακλής πλέον θέλει νίκες και συνδυασμό και άλλων αποτελεσμάτων για να ελπίζει σε παραμονή.

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής: Φιλίπκο, Δρούγας, Παπαζαχαριάς, Δέντσας(82' Φορτούζι), Μπιλίσκοφ, Πουρσανίδης, Πρίττας, Μαυρογενίδης, Ερέρα(65' Χλωρός), Αλιούτα(55' Καπετάνος), Ρίβας

Απόλλων Κ.: Kόβατς, Φυτανίδης, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Φαβάλι(89' Καραμανλής), Μπουσί, Γκονσάλβες(80' Σιλά), Σαμουηλίδης, Βέλα Τζούνιορ, Παπαδόπουλος, Περόνε.

Διαιτητής: Κάκκος Α. (Κέρκυρα)
td> Με μια ματιά
Οι δύο ομάδες επηρεασμένες από το βαθμολογικό άγχος κακοποίησαν το ποδόσφαιρο αφού δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο αγώνας ήταν νευρικός δείχνοντας ότι η αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων κυμαίνεται σε χαμηλά στάνταρ.

Ο φιλοξενούμενος Απόλλων φρόντισε να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 17' με σουτ του Περόνε που έφυγε ψηλά άουτ.

Στα αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Ρίβα για τον Ηρακλή να χάσει την πρώτη ευκαιρία για τον "Γηραιό", αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε επίσης άουτ. Στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου οι δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη στα λάθη, αφού δεν μπορούσαν να οργανώσουν μια στοιχειώδη επίθεση και πραγματοποιώντας πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ευκαιρία του Μαυρογενίδη που δεν κατάφερε από την μικρή περιοχή να πιάσει το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται στον άτονο ρυθμό του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου, αφού η έλλειψη διάθεσης είχε αρνητικό αντίκτυπο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο 54' ο Ηρακλής έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πρίττας έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Κόβατς και ο Παπαζαχαρίας δεν κατάφερε στην επιστροφή να ανοίξει το σκορ.

Η Καλαμαριά έχασε την δικιά της ευκαιρία ώστε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ με τον Περόνε που βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπιλίσκοφ αλλά ο τερματοφύλακας του "Γηραιού" πρόλαβε τον επιθετικό της Καλαμαριάς και έσωσε την εστία του.

Όσο πέρναγε η ώρα ο Ηρακλής, υπό το βάρος της βαθμολογικής πίεσης, πήρε τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν ακίνδυνος, διατηρώντας φλύαρη υπεροχή απέναντι στην Καλαμαριά

Ο Μπουσίστο 87' μετά από εκτέλεση κόρνερ με σουτ μέα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ και την παραμονή στην κατηγορία για τους "Πόντιους".

Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον Ηρακλή από την Καλαμαριά στην έδρα του στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.
td> Συνέντευξη Τύπου


Κατσαβάκης: "Καθοριστική νίκη"

<εμ> "Αυτή είναι η νίκη θα είναι καθοριστική για την παραμονή μας επί ενός αντιπάλου που πάλευε, αλλά και από την καλή μας αντίσταση δεν του αφήσαμε να μπει στο παιχνίδι. αυτό το στοιχείο χρόνο με τον χρόνο βοήθαγε εμάς και πετύχαμε το γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο ενώ ήμασταν λίγοι τυχεροί στις στατικές φάσεις του Ηρακλή και ελπίζω να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με τέτοιες εμφανίσεις" .

Σε ερώτηση για το όριο βαθμών της παραμονής ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα απάντησε: <εμ> "Αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει ή δεν χάσει στην Κέρκυρα ενδεχομένως ο αριθμός κλειδί να είναι οι 32 βαθμοί"

Γιοβάνοβιτς: "Δύσκολα τα πράγματα"

Χωρίς πολύ όρεξη από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε: <εμ> "Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είχαμε στήριξη από τους φιλάθλους μας θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι, να κρατούσαμε την μπάλα και να απειλούσαμε την Καλαμαριά. Δυστυχώς είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας που το χάνουμε στο τελευταίο τρίλεπτο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε ένα σωματείο με τεράστια ιστορία και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος και αυτό θα κάνουμε" , για να επαναλάβει: "Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Σε ερώτηση για την συνέχεια είπε: "Θα μιλήσω για μας και θα πω ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να πιστέψουμε πολύ περισσότερο και θα πρέπει να αγωνιστούμε για την ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι υπήρχε προσπάθεια. Δεν μπορώ να πω για τους παίκτες μου ότι ήταν αδιάφοροι. Όταν θες αυτά τα παιχνίδια δεν φθάνει μόνο η προσπάθεια αλλά θα πρέπει να παίξεις και καλύτερο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές κάποιες καταστάσεις λειτουργούν ανασταλτικά και πάρα πολύ εύκολα κάνουμε το λάθος και δυστυχώς κάθε λάθος το πληρώνουμε και πάρα πολύ ακριβά. Το βασικό στοιχείο όμως που πρέπει να έχει μια ομάδα είναι να αγωνιστεί και να παίξει ποδόσφαιρο και δυστυχώς εμείς αυτό το πράγμα δεν το κάνουμε".

* Οπαδοί του Ηρακλή μετά από την λήξη περιμένουν έξω από το γήπεδο έναν ιερέα για τον λόγο ότι έδωσε έναν φίλαθλο της ομάδας του "Γηραιού" στην Αστυνομία με την αιτιολογία ότι έβριζε τους παίκτες του Απόλλωνα.

*Μία σύλληψη οπαδού του Ηρακλή έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού στα μικροεπεισόδια που ακολούθησαν της ήττας του "Γηραιού"Όλα τα λεφτά...
Η απόδοση του Αλβανού παίκτη της Καλαμαριάς Μπουσί που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ για τον Απόλλων.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το κακό θέαμα των δύο ομάδων που έδειξαν αδυναμία να δημιουργήουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Ηρακλής: Φιλίπκο, Δρούγας, Παπαζαχαριάς, Δέντσας, Μπιλίσκοφ, Πουρσανίδης, Πρίττας, Μαυρογενίδης, Ερέρα, Αλιούτα, Ρίβας

Απόλλων Κ.: Kόβατς, Φυτανίδης, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Φαβάλι, Μπουσί, Γκονσάλβες, Σαμουηλίδης, Βέλα Τζούνιορ, Παπαδόπουλος, Περόνε.

Διαιτητής: Κάκκος Α. (Κέρκυρα)



Αλλαγή παίκτη Hρακλής Ερέρα
Ο Χλωρός μπήκε στο παιχνίδι.
1' Έναρξη αγώνα
4' Σχόλιο
Η Καλαμαριά διαμαρτύρεται για ανατροπή του Φαβάλι από τον Μαυρογενίδη, ωστόσο ο διαιτητής Κάκκος έδειξε να συνεχίσει το παιχνίδι.
7' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Φαβάλι
13' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Μαυρογενίδης
17' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Περόνε σούταρε μέσα από την περιοχή πλάγια και αριστερά, η μπάλα κατέληξε πάνω από την εστία του Φιλίπκο.
19' Ευκαιρία Hρακλής
Ο Ρίβας επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε έξω από τα δοκάρια του Κόβατς.
35' Σχόλιο
Oι δύο ομάδες δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κάνοντας λάθη στο κέντρο.
41' Ευκαιρία Hρακλής
Ο Ερέρα έβγαλε την σέντρα, ο Μαυρογενίδης δεν κατάφερε να παρολάβει την μπάλα και του σουτ που προσπάθησε να πιάσει από την μικρή περιοχή και αριστερά έφυγε άουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
53' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Φυτανίδης
54' Ευκαιρία Hρακλής
O Aλιούτα έβγαλε την σέντρα, ο Πρίττας έπιασε την κεφαλιά ο Κόβατς απέκρουσε εξ επαφής και ο Παπαζαχαρίας στην επιστροφή έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διστύων του Κόβατς.
55' Αλλαγή παίκτη Hρακλής Αλιούτα
Ο Καπετάνος μπήκε στο παιχνίδι.
63' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Ουέλινγκτον με ασίστ βρήκε τον Περόνε αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή βγήκε και πρόλαβε τον επιθετικό της Καλαμαριάς σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για τους φιλοξενούμενους.
73' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Πρίττας
75' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Βέλα Τζούνιορ
80' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Ουέλινγκτον
Ο Σιλά μπήκε στο παιχνίδι.
82' Αλλαγή παίκτη Hρακλής Δέντσας
Ο Φορτούζι μπήκε στο παιχνίδι.
83' Κίτρινη κάρτα Hρακλής Μπιλίσκοφ
87' Γκολ Απόλλων Κ.
Ο Μπούσι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
90' Έναρξη καθυστερήσεων









































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ