ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Κίνηση για τον Διαμαντή

Ο Απόστολος Διαμαντής
Ο Απόστολος Διαμαντής INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής αναζητά μία αξιόλογη και αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας, με το όνομα του Απόστολου Διαμαντή να παίζει δυνατά.

Ο Ηρακλής συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς η διοίκηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα με στόχο την επιστροφή στην Stoiximan Super League.

Ο Γηραιός προχωρά την περίπτωση του Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ παράλληλα εξετάζει λύσεις για το κέντρο της άμυνας, όπου έχει παρθεί η απόφαση να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, μία περίπτωση που παίζει δυνατά είναι εκείνη του Απόστολου Διαμαντή. Ο 24χρονος στόπερ αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο πραγματοποίησε 11 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή βλέπουν στο πρόσωπό του μία αξιόλογη και αξιόπιστη λύση, με προοπτική. Γι' αυτό το λόγο και έκαναν κίνηση για την απόκτησή του. Ωστόσο, εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Παρασκευή, αφού ο υψηλόσωμος αμυντικός (1.87μ) θέλει να εξετάσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

Ο Διαμαντής αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Βόλου και του ΟΦΗ. Στο εξωτερικό είχε ένα πέρασμα από την Ινσταμπούλσπορ της Τουρκίας και την Κραϊόβα της Ρουμανίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ