ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής-ΠΑΟΝΕ 1-0

Ηρακλής-ΠΑΟΝΕ 1-0
Βλάχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής σε φιλική αναμέτρηση νίκησε τον ΠΑΟΝΕ με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Τσίνεγκε

Αν και ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, το γκολ πέτυχε στο τέλος του πρώτου με δράστη τον Τσίνεγκε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έξυπνη ασίστ του Νικολόπουλου.
Πέρα από τον Γκαρσία, ο τεχνικός του γηραιού είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο και τον Μπένκο αλλά και τον Έμερσον από τους οποίους έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε αρκετά καλά στοιχεία και από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις
Ηρακλής: Πάρντο (46' Μπαντής), Κατσαμπής (63' Παπαζαχαρίας), Ζμπόντσακ, Μαλαγκουένιο, Μαυρογενίδης (73' Ροντρίγκο), Πουρσανίδης (66' Παπαστεργιανός), Παπαδόπουλος (55' Ιωαννίδης), Τσίνεγκε (70' Λεάντρο), Χλωρός (46' Έμερσον), Γιάντσης (46' Γκαρσία), Κομβολίδης (30' Νικολόπουλος, 60' Μπένκο).

ΠΑΟΝΕ: Τοπαλίδης, Ναλμπάντης, Πουταχίδης, Μπλιθικιώτης, Γκολεμπιέφσκι, Σερέτης, Τζιμογιάννης, Μαλιούφας, Ιωαν. Ναλμπάντης, Ζυγογιάννης, Τοπάλης, Ορλίνσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καλογεράκης, Λουλάς, Θ. Ναλμπάντης, Παναγιωτίδης, Σαχινίδης, Χατζής, Γενίκομσου, Καφαλίδης.





TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ