ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ηρακλης γιαννενα

Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 10 Ιανουαρίου αφού ο Σαϊτιώτης στο 71' ισοφάρισε το γκολ του Διαμαντίδη

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Αμπάρης, Σνάουτσνερ, Ιωαννίδης, Ρίβας (76' Φορτούζι), Πουρασανίδης, Διαμαντίδης (74' Αλέκου), Καπετάνος (57' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Κατσαμπής, Μπιλίσκοφ, Ερέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Αντάντο, Γήττας, Κασναφέρης (56' Μπελά), Μιχαλόπουλος (76' Τάτσης), Γεωργιάδης (35' Κοντογουλίδης), Ντεκάμπς, Ρεπερνέ, Σαϊτιώτης.
td> Με μια ματιά
Σε ένα ανιαρό πρώτη ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ελαφρά καλύτερος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, μετά από σουτ του Πουρσανίδη έξω από την περιοχή, ο Διαμαντίδης που ακολουθούσε σταμάτησε τη μπάλα και με νέο συρτό πλασέ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στη δεξιά γωνία του Τόλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ανοίχτηκαν με στόχο να φτάσουν σε ένα γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο θεαματικό. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν στο 71ο λεπτό, όταν ο Σαϊτιώτης με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από 20 μέτρα νίκησε τον Αμπάρη, που έπεσε στη δεξιά του γωνία αλλά δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Στα υπολειπόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι θα χρειαστεί και δεύτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" στις 10 Ιανουαρίου 2007, για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
td> Συνέντευξη Τύπου
Μπουμπένκο: “Φάγαμε ένα φτηνό γκολ”

Στην εμφάνιση των παικτών και ότι δεν ήταν η αναμενόμενη στάθηκε στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Σλοβάκο τεχνικό του Ηρακλή να δίνει σύνθημα πρόκρισης στον επαναληπτικό στα Γιάννενα ενώ αναφέρθηκε επίσης στις περιπτώσεις των Κατεργιαννάκη και Επαλέ.

”Άδικα κάναμε μία τέτοια εμφάνιση. Βάλαμε το πρώτο γρήγορο γκολ που θέλαμε και το βάλαμε. Στη συνέχεια όμως αντί να πιέσουμε τον αντίπαλο περισσότερο παίξαμε αρνητικά και μερικοί παίκτες δεν απέδωσαν αυτά που θα έπρεπε ενώ μας έλειπε η κίνηση χωρίς την μπάλα.Βγήκαμε από τον ρυθμό ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε θετικά αλλά δύσκολα δημιουργούσαμε φάσεις και φάγαμε ένα φτηνό γκολ. Δεν πιέσαμε τον αντίπαλο ώστε να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Όμως το κάθε κακό φέρνει και ένα καλό, και στον επαναληπτικό αγώνα θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε εμείς”.

Σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φάνη Κατεργιαννάκη είπε:

“Θα δούμε τι θα γίνει με τον Κατεργιαννάκη. Δεν θέλω να μιλήσω και δεν μιλάω αρνητικά για τον Αμπάρη αφού μέχρι στιγμής είχε καλή απόδοση αλλά θα πρέπει να έχουμε δύο ισάξιους τερματοφύλακες”.Στη συνέχεια σε ερώτηση για τον Ζοέλ Επαλέ και την κάλυψη του κενού του μετά την μεταγραφή του στην Μπόχουμ ο Σλοβάκος τεχνικός του Ηρακλή τόνισε: “Ο Επαλέ μας επισκέφθηκε και μας είπε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για να παίξει στην Μπόχουμ και έτσι έγινε. Εγώ το ξέρω και πιστεύω ότι δεν υπάρχει δεύτερος Επαλέ. Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να φθάσουν στο επίπεδο του Ζοέλ Επαλέ”.

Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννενα τόνισε: “Εγώ δεν είδα μόνο τον σημερινό ΠΑΣ αλλά έχω δει πολλές κασέτες και DVD. Έχω πει στους παίκτες μου ότι είναι ομάδα με ποιότητα και έχει καλούς παίκτες και ότι θα είναι σίγουρα μέσα στην τριάδα που θα ανέβει στην Α΄ Εθνική”.

Αναστόπουλος: “Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα

Στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννενα να επισημαίνει στην Συνέντευξη Τύπου:

”Παίξαμε καλά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί. Θα σταθώ στο δεύτερο ημίχρονο όπου το σκορ μας αδικεί απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία αλλά στην μπάλα έχει περάσει η εποχή όπου μόνο η φανέλα μπορεί να κερδίσει έναν αντίπαλο.

Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο στα Γιάννενα όπου θα φιλοξενήσουμε τον Ηρακλή με ανάλογη φιλοξενία όπως σήμερα και επειδή έχουμε ένα φανταστικό κοινό θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καλές γιορτές”

, για να ξεκαθαρίσει: “Αντικειμενικός στόχος της ομάδας μας είναι το πρωτάθλημα. Βεβαίως όποιο παιχνίδι παίζουμε θέλουμε να το κερδίζουμε και τότε μόνο είμαστε ευχαριστημένοι”.
td> Όλα τα λεφτά...
Η βολίδα του Σαϊτιώτη με την οποία πέτυχε γκολ της ισοφάρισης. Βέβαια στο γκολ, ίσως να φταίει και ο Αμπάρης.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την ομίχλη πάνω από το Καυτατζόγλειο που εμπόδισε την ορατότητα.

td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Αμπάρης, Κατσαμπής, Μπιλίσκοφ, Σνάουτσνερ, Πουρσανίδης, Ιωαννίδης, Καπετάνος, Διαμαντίδης, Ρίβας, Γεωργιάδης Γ., Ερέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Τόλιος, Ντάσιος, Αντάντο, Ντεκάμπς, Γεωργιάδης Ν., Φαμπρίς, Κατερίνης, Καζναφέρης, Γήτας, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)



1' Έναρξη αγώνα Ηρακλής
4' Σχόλιο
Ομίχλη στο Καυτανζόγλειο, άσχημες οι καιρικές συνθήκες.
6' Γκολ Ηρακλής Διαμαντίδης
Πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια του αγώνα και γκολ! Ο Πουρσανίδης έκανε ένα άτσαλο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντίδη, που έκανε το κοντρόλ και με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τόλιο.
12' Κόρνερ ΠΑΣ Γιάννινα Καζναφέρης
13' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Γεωργιάδης Ν.
20' Σχόλιο
Εκτός από το τέρμα, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.
22' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Ιωαννίδης
26' Σχόλιο
Κάκιστο το θέαμα στο Καυτανζόγλειο.
32' Κίτρινη κάρτα Καζναφέρης
35' Αλλαγή παίκτη
Ο Κοντογουλίδης αντικατέστησε τον Νίκο Γεωργιάδη.
40' Σχόλιο
Ο Ηρακλής προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.
44' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Καλή επιθετική ενέργεια για τον ΠΑΣ, ο Σαϊτιώτης βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά ο Σνάουτσνερ πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων Δύο λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου ΠΑΣ Γιάννινα
48' Σουτ Ηρακλής Καπετάνος
Αριστερό σουτ του Καπετάνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Τόλιος.
49' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη, η μπάλα άουτ.
53' Σουτ Ηρακλής Διαμαντίδης
Καλό σουτ του Διαμαντίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Τόλιος αρχικά αιφινιδιάστηκε, αλλά μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
56' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπελά αντικατέστησε τον Καζναφέρη.
57' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Καπετάνου.
58' Σουτ Ηρακλής Γεωργιάδης
Γύρισμα του Γεωργιάδη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ.
61' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Μπελά
65' Σχόλιο
Ο ΠΑΣ δεν απειλείται και επιδιώκει το γκολ της ισοφάρισης.
71' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Ο Σαϊτιώτης με δυνατή εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, "ανάγκασε" τον Αμπάρη σε "γκέλα". Η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Ηρακλή, ο οποίος φέρει ευθύνη.
75' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Αλέκου αντικατέστησε τον σκόρερ Διαμαντίδη.
78' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Φορτούζι πήρε τη θέση του Ρίβας.
79' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Τάτσης αντικατέστησε τον Μιχαλόπουλο.
84' Σχόλιο
Παιχνίδι τακτικής από τον ΠΑΣ, που... βολεύεται και με την ισοπαλία. Ο Ηρακλής παίζει με όλα τα επιθετικά του όπλα, αλλά δεν μπορεί να απειλήσει την εστία του Τόλιου.
90' Έναρξη καθυστερήσεων Τέσσερα λεπτά
91' Ευκαιρία Ηρακλής Αλέκου
Εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπιλίσκοφ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Αλέκου τη δεύτερη, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
91' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Τόλιος
94' Λήξη αγώνα






















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ