ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: "Ζητούμε την παραίτηση του Γκαγκάτση από την ΕΠΟ"

Ηρακλής: "Ζητούμε την παραίτηση του Γκαγκάτση από την ΕΠΟ"
INTIME SPORTS

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία ζητά την παραίτηση του Μάκη Γκαγκάτση από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του. Παράλληλα κάνει λόγο και για αδικία στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ Β', λέγοντας ότι γι' αυτά είναι ενήμερος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, από τον οποίο ζητά την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή: "«Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου.

«Τυχαίο» γεγονός η τοποθέτηση Λαρισαίων διαιτητών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι μας αδίκησαν.

«Τυχαίο» γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μάρς.

Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ Γκαγκάτσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει το τίποτα.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκάτση που δημιουργούν το πρόβλημα ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ. Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανά την παραίτηση του.

Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκάτση".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ