ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ηρεμία... για κούπα

Ηρεμία... για κούπα
Μουνιόθ

Βίντεο με την ΑΕΛ και επισήμανση σε λάθη αλλά και μπράβο από τον Μουνιόθ, στους "πράσινους" ενόψει τελικού

Οι παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ συνέχισαν την προετοιμασία τους σε χαλαρούς ρυθμούς με την ένταση των τελευταίων ημερών να απομακρύνεται αφού προέχει ή ηρεμία σε όλο το στρατόπεδο.
Αυτό επιδίωξε και με την στάση του ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος θέλοντας να ρίξει τους τόνους στην σημερινή ανάλυση μέσω βίντεο των "βυσσινί" και το παιχνίδι της Κυριακής, μπορεί να επεσήμανε ορισμένα λάθη ωστόσο μοίρασε και αρκετά μπράβο για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των παίκτών του στην επανάληψη.

Το πρόστιμο... με το γεύμα

Σε μια κίνηση εκτόνωσης ακόμα της κατάστασης αλλά και της γενικής συσπείρωσης την Τετάρτη μετά το πέρας της προπόνησης, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα γευματίσουν σε ταβέρνα της Παιανίας προκειμένου να χαλαρώσουν παράλληλα, και το γεύμα αναμένεται να κεράσουν οι Γκούμας, Βύντρα μετά το φραστικό επεισόδιο, μεταξύ τους την προηγούμενη εβδομάδα.

Πισίνα και αγωνία για Μάντζιο

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα προπόνησης, ουσιαστικά οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα, πισίνα και γυμναστήριο. Οι Βίκτορ, Τσίγκας και Σαλπιγγίδης έκαναν ατομικό, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος έκανε τρέξιμο λόγω του χτυπήματος στα πλευρά που τον ταλαιπωρεί.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" πονοκεφαλιάζει αφού ο διεθνής επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και ο Μουνιόθ θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον τελικό της 5ης Μαϊου.

Ξανά ενδιαφέρον για Μπρόζεκ;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "kerkida.net", στο στόχαστρο των "πράσινων" φέρεται να βρίσκεται ο Πάβελ Μπρόζεκ. Ο Πολωνός επιθετικός της Βίσλα Κρακοβίας έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και του Παναθηναϊκού κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα "χείλη".














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ