NATIONS LEAGUE

Ιρλανδία - Αγγλία: Ο Ράις σκόραρε για τα "τρία λιοντάρια" αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ του

Ιρλανδία - Αγγλία: Ο Ράις σκόραρε για τα "τρία λιοντάρια" αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ του
PRINT SCREEN

Ο Ντέκλαν Ράις πέτυχε το πρώτο γκολ της εθνικής Αγγλίας στο φετινό Nations League αλλά δεν το πανηγύρισε, καθώς οι γονείς του είναι Ιρλανδοί και ο ίδιος έχει αγωνιστεί ακόμη και στην εθνική ανδρών της Ιρλανδίας.

Το ματς κόντρα στην Ιρλανδία ήταν στα χαρτιά δύσκολο για την Αγγλία, στην πρεμιέρα της στο Nations League 2024-25 και με τον Λι Κάρσλι να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή (έπειτα από την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ), ωστόσο από πολύ νωρίς φρόντισε να μπει στη θέση του οδηγού.

Αυτό έγινε μόλις στο 11' με άπιαστο σουτ του Ντέκλαν Ράις μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον μέσο της Άρσεναλ να στέλνει τους οπαδούς των τριών λιονταριών που βρέθηκαν στο "Aviva Stadium" στα ουράνια αλλά τον ίδιο να εντυπωσιάζει με τον... μην πανηγυρισμό του.

Υπήρχε φυσικά λόγος που δεν θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ του και αυτός έχει να κάνει με την καταγωγή του (η γιαγιά και ο παππούς του, από την πλευρά του πατέρα, είναι Ιρλανδοί) αλλά και με το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στην εθνική Ιρλανδίας στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, μετράει 6 συμμετοχές με την Κ17 της Ιρλανδίας, 6 με την Κ19 και 5 με την Κ21, ενώ έχει παίξει τρεις φορές και με την εθνική ανδρών της Ιρλανδίας, με τον 25χρονο Άγγλο μέσο (ο ίδιος έχει γεννηθεί στο Λονδίνο) να είναι μέλος των "τριών λιονταριών" από το 2019 μετρώντας ως τώρα 58 συμμετοχές.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ