ΑΓΓΛΙΑ

Ήρωας της Σάντερλαντ ο... οπαδός της Νιούκαστλ!

Ήρωας της Σάντερλαντ ο... οπαδός της Νιούκαστλ!
Τσόπρα-Σάντερλατ

Στις καρδιές των οπαδών της Σάντερλαντ έχει μπει μετα το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ ο Μάικλ Τσόπρα, ένας παίκτης που είναι οπαδός της "μισητής" Νιούκαστλ... από κούνια!

Ο λόγος για τον Μάικλ Τσόπρα φυσικά, μετεγγραφικό απόκτημα της Σάντερλαντ αυτό το καλοκαίρι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους στο 90ο λεπτό χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στους νεοφώτιστους (μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ πριν δύο χρόνια πέτυχαν μόλις σε όλο το πρωτάθλημα μία εντός έδρας νίκη!), στο προπονητικό ντεμπούτο του Ρόι Κιν στην μεγάλη κατηγορία.
Το εντυπωσιακό με τον πρώην άσο της Κάντιφ (γεννημένο στο Γκόσφορθ) είναι ότι πήγε στο ίδιο σχολείο με το θρύλο πλέον της Νιούκαστλ, Άλαν Σίρερ, ενώ πέρασε 13 ολόκληρα χρόνια στην Νιούκαστλ έχοντας ενταχθεί στην ακαδημία των "καρακάξων" το 1993, σε ηλικία μόλις 10 ετών.

"Είτε είναι από το Νιούκαστλ είτε από τη Νέα Ζηλανδία δεν με ενδιαφέρει", τόνισε με δηλώσεις του ο πανευτυχής Κιν και συμπλήρωσε: "Κοίταξα προς το μέρος του στον πάγκο και είπα ότι ήθελε πολύ να έρθει σε αυτή την ομάδα και ξέρει πού βρίσκεται το βάθος της εστιας".

Ο Τσόπρα δεν χρειάστηκε περισσότερα από 19 λεπτά για να χριστεί σκόρερ, με το γκολ του στις καθυστερήσεις να είναι το τελευταίο γεγονός του ματς, καθώς μετά το τέλος των πανηγυρισμών και την σέντρα από τους παίκτες της Τότεναμ, ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη:

"Ήξερα ότι επειδή προερχόμουν από τη Νιούκαστλ έπρεπε να κάνω ένα καλό ξεκίνημα για να κερδίσω την αγάπη των φίλων της ομάδας, και το να πετύχω το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο λεπτό είναι κάτι σαν όνειρο.

Έπρεπε να βάλω στην άκρη το γεγονός ότι ήμουν οπαδός της Νιούκαστλ και να κάνω όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά μου. Χάρη στο μάνατζερ έμεινα στην Πρέμιερσιπ και το μόνο που θέλω είναι να τον ξεπληρώσω με τα γκολ μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσόπρα.

Ντεμπούτο όμως έκανε και ο Πολ ΜακΣέιν, που τα πήγε εξαιρετικά στην άμυνα έχοντας να αντιμετωπίσει έναν από τους πλέον ικανούς επιθετικούς της Πρέμιερσιπ, τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με το Ρόι Κιν να αποδίδει τα εύσημα στους παίκτες του για το ελπιδόφορο ξεκίνημα.

"Για μένα είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με δύο χρόνια πριν. Έχουμε διαφορετική συμπεριφορά και διαφορετική νοοτροπία. Ακόμη και πέρυσι που επρεπε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, δεν είχα ποτέ τέτοια ένταση και νευρικότητα. Προσπάθησα να αποκτήσουμε παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητες και έχουμε μία καλή συμπεριφορά ως ομάδα", κατέληξε ο Ιρλανδός τεχνικός.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ