ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθε και προπονήθηκε ο Φιγκερόα

Ήρθε και προπονήθηκε ο Φιγκερόα
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Μετά την γέννηση του διαδόχου ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι ενθουσιασμένος και απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα πέρα από το φονικό ένστικτο που διαθέτει, ξεχωρίζει και για το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό που τον στήριξε στα δύσκολα, ο Αργεντινός επιθετικός δίνει τα πάντα για την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Μετά και την γέννηση του γιου του όμως, πραγματικά ποιος τον πιάνει, ο Λούτσο πλέον δεν κρατιέται και έδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός από πρότυπο επαγγελματία, είναι ένας άνθρωπος που ζει για το ποδόσφαιρο.

Ο 32χρονος φορ έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα και παρά το γεγονός ότι προερχόταν από ένα εξαιρετικά κουραστικό ταξίδι προτίμησε να μην πάει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί, αλλά πήγε στο Κορωπί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, όπου έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μετά και από αυτή την κίνηση, είναι ξεκάθαρο ότι ο Λούτσο θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό, καθώς έδειξε στον Γιάννη Αναστασίου ότι είναι παθιασμένος με την ομάδα και θέλει να την βοηθήσει κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ