ΑΡΗΣ

Ήρθε και απολογήθηκε ο Γκιάρο

Ήρθε και απολογήθηκε ο Γκιάρο
Ροναλντο Γκιαρο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο "καθυστερημένος" Ρονάλντο Γκιάρο

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου ο Κίκε Ερνάντεθ στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λιβαδειά (04/01, 16:45) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό είχε την ευκαιρία για δοκιμές σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των νέων.
Κάτι ανάλογο ωστόσο αναμένεται να πράξει και αύριο ο Ισπανός τεχνικός του Άρη ώστε να καταλήξει στο βασικό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει στο πλευρό της τους 1.500 φιλάθλους της.

Στα αγωνιστικά στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη ο Βιτόλο που αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία όπου βρέθηκε για την άδεια των Χριστουγέννων αλλά και το δικό του φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή.

Η γιορτή του Άρη

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα όλοι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Άρης (διοικούντες, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι) βρέθηκαν στο γεύμα που διοργάνωσε η κίτρινη διοίκηση με αφορμή την πρωτοχρονιά που πλησιάζει.

Η γιορτή διεξήχθη σε γνωστό κοσμικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο της ομάδας να αποφεύγει τις δηλώσεις για τα αγωνιστικά ζητήματα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική τους χαρακτηρίζοντας τους 3 τελευταίους μήνες ως τους χειρότερους στην "κίτρινη" καριέρα του και υπογράμμισε πως ελπίζει να ξαναγίνει ο Κόκε των δύο πρώτων ετών.

"Με τον καινούργιο χρόνο εύχομαι να υλοποιηθούν οι επιθυμίες όλων. Κρατάμε από το 2008 το τέλος της περασμένης περιόδου, με τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου και την εξασφάλιση της παρουσίας μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Προσωπικά θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους τρεις μήνες που ήταν οι χειρότεροι στην παρουσία μου στην Ελλάδα. Ξέρω τι μπορώ να αποδώσω και αυτό μέχρι τώρα δεν το αποδίδω. Δεν είναι πως δεν το θέλω, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όμως, έχουμε άσχημες στιγμές. Θέλω να δουλέψω για να ξαναγίνω ο Κόκε των δύο πρώτων χρόνων της παρουσίας μου στον Άρη",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός.

Τέλος ο προπονητής των κιτρίνων, υπογράμμισε: "Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες για μένα, γιατί γεννήθηκε ο γιος μου. Για όσους δουλεύουν στον Άρη εύχομαι το καλύτερο. Για τους οπαδούς μας θέλω να πω πως επιθυμία μας είναι να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Γενικά σε όλο τον κόσμο θέλω να ευχηθώ υγεία και ευτυχισμένες γιορτές".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ