ΠΑΟΚ

Ήρθε ο Σάλμον

Ήρθε ο Σάλμον
Σαλμον

Ο Σάλμον ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ

''Ήρθα να δω το μέρος και για να μιλήσω από κοντά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ'', ήταν η πρώτη δήλωση του Γκλέν Σάλμον που στη συνέχεια δεν έκρυψε πως: ''Έχω συζητήσεις και με άλλες ομάδες αλλά το γεγονός ότι ήρθα στην Θεσσαλονίκη είναι ένα καλό σημάδι. Όπως και να έχει όμως θα γυρίσω στην Ολλανδία και θα πάρω την απόφασή μου''.



Όσο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ; ''Υπήρξε επαφή και ήρθα εδώ για να δω τις εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχει συμφωνία αλλά δεν ήμασταν κοντά δεν θα υπήρχε λόγος να έρθω''.


Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου που όπως και ο ίδιος έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: ''Ναι, έχω μιλήσει με πολύ καλά λόγια τόσο για την πόλη όσο και για την ομάδα'' ενώ όσον αφορά τον Θοδωρή Ζαγοράκη που ήταν αρχηγός της Εθνικής μας στο τελευταίο EURO και πλέον πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Γκλεν Σάλμον δήλωσε: '' Είχα δει το EURO και φυσικά τον γνωρίζω ενώ χθες που δείπνησα με κάτι φίλους μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια''.



Σε νέα ερώτηση για την πορεία των συζητήσεών του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: '' Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν υπάρχει κάτι το τελικό'', ενώ όσον αφορά τον ίδιο είπε: '' Είμαι παίκτης περιοχής και αρέσκομαι να αγωνίζομαι σε σύστημα με δύο επιθετικούς''.



Αναφορικά με το τι έχει ακούσει για τον ΠΑΟΚ είπε: '' Έχω ακούσει πολλά και ότι είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο στο πλευρό της και ότι της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο'', για να καταλήξει: '' Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή επιλογή αλλά θέλω αφού μιλήσω να γυρίσω στην Ολλανδία και να πάρω εκεί την απόφασή μου''.
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ