ΠΑΟΚ

Ηρθε ο Σίλβα, συνελήφθη ο Ρεμπόσιο!

Ηρθε ο Σίλβα, συνελήφθη ο Ρεμπόσιο!
Ρεμπόσιο

Στην Θεσσαλονίκη έφθασε ο Βραζιλιάνος Σίλβα που γνωρίζει τον Ριβάλντο. Στη φυλακή ο Ρεμπόσιο!

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Παπαδόπουλος, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τον Βραζιλιάνο παίκτη που αν πείσει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, τότε θα αποκτηθεί για να βοηθήσει τον "δικέφαλο" στην επίτευξη των στόχων τους.

Σίλβα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει επίπεδο"

Στην πρώτη του συνάντηση με τα ΜΜΕ της χώρας μας ο Σίλβα μίλησε για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την παρουσία του Ριβάλντο, λέγοντας:

" Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει επίπεδο. Γνωρίζω τον Ριβάλντο και θα είναι μεγάλη μου τιμή να τον αντμετωπίσω. Έρχομαι για δοκιμή και θέλω να πετύχω", ήταν τα λόγια του.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης αναμένεται ν' αγωνιστεί στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στις 30 Δεκεμβρίου, όπου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει να φορέσει την φανέλα με τον "δικέφαλο του Βορρά".

Στην φυλακή ο Ρεμπόσιο!

Χριστούγεννα πίσω από τα σίδερα της φυλακής έκανε ο Μιγκέλ Ρεμπόσιο. Ο Περουβιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, συνελήφθη στη Λίμα αφού εκτός του ότι οδηγούσε μεθυσμένος με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το φορτηγάκι του διερχόμενο ποδηλάτη, επιτέθηκε με γροθιές και εναντίον του αστυνομικού που προσπάθησε να τον συλλάβει.

Ο Ρεμπόσιο που έφτασε στη Λίμα από την Αθήνα την προηγούμενη Παρασκευή προκειμένου να περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ όσον αφορά τον ποδηλάτη τη... γλύτωσε με κάταγμα στο χέρι.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ