ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε, υπογράφει και παρουσιάζεται

Ήρθε, υπογράφει και παρουσιάζεται
Βαλβέρδε και γυναίκα Βαλβέρδε INTIME SPORTS

Ο Βαλβέρδε έφτασε στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14:00. Νέα δημοσιεύματα για Κάστρο

Οι εξελίξεις, σε ό,τι αφορά τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, αναμένονται ραγδαίες, μετά την άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ελλάδα. Ο Ισπανός τεχνικός πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τρίτης (10/6).
Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Βαλβέρδε συνοδευόμενος από την σύζυγό του, τον αζέντη και τον δικηγόρο του, έφτασε στην Ελλάδα από τη Βαρκελώνη λίγο μετά τις 16:30, αλλά δεν έκανε δηλώσεις, καθώς παρέπεμψε τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελεύθερος Βενιζέλος" στην επίσημη παρουσίασή του. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ το ζεύγος Βαλβέρδε θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο.

Η Τετάρτη (11/6) θα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό. Το πρωΐ, ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου θα συναντηθεί με τον πρώην προπονητή της Εσπανιόλ στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και θα υπογραφεί το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ θα γίνει συζήτηση και για τις μετεγγραφές.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14:00), η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει επίσημα τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Nα σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει στην πατρίδα του προς το τέλος της εβδομάδας και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Από νωρίς στα γραφεία ο πρόεδρος
Ο Σωκράτης Κόκκαλης επέστρεψε από την Αμερική την Κυριακή (8/6) και πλέον αφοσιώνεται απόλυτα στον Ολυμπιακό. Ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας από το πρωΐ της Τρίτης (10/6) βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, με τις αυξημένες αρμοδιότητες, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και για μετεγγραφικά ζητήματα που απασχολούν την πειραϊκή ομάδα. Σύμφωνα, με την επίσημη ενημέρωση, στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της εταιρείας.

Επιμένουν οι Μεξικανοί για Κάστρο
Το όνομα του Ίσραελ Κάστρο εξακολουθεί να απασχολεί και μάλιστα πολύ τον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Μεξικό.

Ο αμυντικός της Πούμας δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τον Μεξικάνικο σύλλογο και σύμφωνα με το άρθρο πίσω απ' όλα αυτά βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Κάστρο έπρεπε να απαντήσει στην πρόταση της Πούμας μέχρι σήμερα, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει και ζήτησε νέα προθεσμία η οποία και του δόθηκε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 28χρονος Μεξικανός επιθυμεί διακαώς να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο με την μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως έχει στην αναμονή την Πούμας σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένει.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ