ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίσακ και Κλωναρίδης στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Ίσακ και Κλωναρίδης στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Ο Λυμπερόπουλος εντείνει τις προσπάθειες για να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι ισχύει με Ίσακ, Κλωναρίδη, επιτελικό χαφ και τις άλλες επιλογές. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Οι τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου επιφέρουν μεγάλο φόρτο εργασίας για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής εντείνει τις επαφές του, προκειμένου να κλείσει μία ή δύο μεταγραφές πριν τελειώσει ο Ιανουάριος.

Ασφαλώς, η προτεραιότητα του είναι η εύρεση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Λυμπερόπουλος έχει περιορίσει τις ενέργειες τους σε τρεις ποδοσφαιριστές, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Μίκαελ Ίσακ.

Η Ράντερς θα αγωνιστεί στην επανέναρξη του δανέζικου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου από την τρίτη θέση (ισοβαθμία με τη Μπρόντμπι). Η διοίκηση ενίσχυσε την ομάδα με σκοπό να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa League και επιμένει ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον βασικό επιθετικό της για λίγα χρήματα.

Συνεπώς, για να ευοδωθεί η μεταγραφή, είτε πρέπει η Ράντερς να μειώσει τις απαιτήσεις της που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, είτε ο Παναθηναϊκός να αυξήσει την προσφορά του, διότι η προηγούμενη κρίθηκε ανεπαρκής.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ

Όσο για τους άλλους δύο επιθετικούς, ο Λυμπερόπουλος έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικά τα ονόματα τους. Το μοναδικό που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ είναι ότι εξελίσσονται διεργασίες, με απώτερο στόχο να επιτευχθεί συμφωνία στις επόμενες ώρες.

Τέλος, στην παρούσα φάση φαίνεται πως η αναζήτηση για έναν επιτελικό χαφ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Ιρανός Σαΐντ Εζατολάχ έχει προταθεί, αλλά δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ δεν προκύπτει ότι άλλος ποδοσφαιριστής πληροί τα κριτήρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ

Στο μεταξύ, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ενδέχεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής επιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Λανς στη Ligue 2, έχοντας 10 συμμετοχές (μόλις 3 ως βασικός) και 2 γκολ.

Ο Κλωναρίδης φέρεται να συζητά για την προοπτική να επανενταχθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του δεν έχει αντίρρηση. Οι Λυμπερόπουλος και Κλωναρίδης εκτιμούν τις δυνατότητες του, αφού μπορεί να δώσει λύσεις ως εξτρέμ και ως φορ περιοχής.

Φυσικά, το ζητούμενο είναι υπό ποιες προϋποθέσεις θα επιτευχθεί η συμφωνία. Η Λανς αγόρασε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή έναντι 200.000 ευρώ τον προηγούμενο Αύγουστο για αντάλλαγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ιμπάρμπο θέλει να τελειώσει με τον Παναθηναϊκό
Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο Μολέντο
Ο Σισέ με... μάσκα ομορφιάς
"Ο Εζατολάχ και ο Παναθηναϊκός περιμένουν"
Δύο δρόμοι για να αποφύγει τον "Τιτανικό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ