ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ισχύουν τα εισιτήρια"

"Ισχύουν τα εισιτήρια"
παναθηναικος προπονηση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω της αναβολής

Η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η Ελλάδα ανάγκασε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ''Απόστολος Νικολαϊδης''. Σύμφωνα με αυτή, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή και ως εκ τούτου θα ισχύσουν τα ίδια για τη νέα ημερομηνία του αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

''Με απόφαση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και λόγω των πρόσφατων τραγικών γεγονότων, οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοράσει για τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ θα ισχύουν για την ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή για τη διεξαγωγή του αγώνα.



Οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους, μέσω πιστωτικής κάρτας και δεν τα έχουν παραλάβει ακόμη από τα προκαθορισμενα σημεία πώλησης, θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από το εκδοτήριο, της Λ.Αλεξάνδρας καθημερινά, από Δευτέρα 27 ως και Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρες 10:30-18:30''.

Προπονήθηκε ο Ν' Ντογέ
Η Super League σωστά αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας, καθώς ολόκληρη η χώρα είναι στις φλόγες και τα θύματα είναι δεκάδες. Ωστόσο, οι ομάδες είναι αναγκασμένες να συνεχίσουν τον προγραμματισμό τους, γι' αυτό και οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο ''Απόστολος Νικολαΐδης''.

Οι ''πράσινοι'' ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας με χρήση μικρών τερμάτων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Στέφανος Σιόντης, Νασίφ Μόρις, Θανάσης Τσίγκας, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης για προληπτικούς λόγους. Θεραπεία έκαναν οι Άντονι Σέριτς και Αντρέας Ίβανσιτς.

Ο Νταμέ Ν' Ντογέ, ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Η αναβολή της πρεμιέρας, δίνει στον Ζοσέ Πεσέιρο το δικαίωμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νασίφ Μόρις, ο οποίος τίθεται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και ενδεχομένως βρίσκεται και στην 18άδα της αποστολής με τον Ολυμπιακό.

Όλα πιθανά για Βύντρα
Όσον αφορά την υπόθεση του Λουκά Βύντρα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί τίποτα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον, στην Παιανία θ' ασχοληθούν απο την Δευτέρα με την υπόθεση του δεξιού μπακ, καθώς στις 31 Αυγούστου λήγει η μεταγραφική περίοδος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Βύντρα είναι ξεκάθαρα, αν οι ''πράσινοι'' καταφέρουν να βρουν αντικαταστάτη, τότε θα τον παραχωρήσουν στον γερμανικό σύλλογο, διαφορετικά θα παραμείνει στο ''τριφύλλι'' τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο παίκτης απο την πλευρά του δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες μέρες, καθώς φαίνεται οτι σκέφτεται το μέλλον του.

Γι' αυτό τον λόγο και είχε συνάντηση με τον Ζοσέ Πεσέϊρο, ώστε να του εκφράσει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και στις τελευταίες προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιεί στα άκρα της άμυνας τους Νίλσον και Λεοντίου.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ