SERIE A

Ισόπαλες με 1-1 Μίλαν και Γιουβέντους

Ισόπαλες με 1-1 Μίλαν και Γιουβέντους
πίρλο τζανέτι

Μίλαν και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Σαν Σίρο" και έτσι οι "ροσονέρι" διατήρησαν τη διαφορά των 4 βαθμών από τους "μπιανκονέρι" (videos)

Με τρία ματς να απομένουν η Μίλαν πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, ενώ η Ίντερ διατηρήθηκε 7 βαθμούς μπροστά της, αλλά μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο.
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο ντέρμπι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με το κοντινό πλασέ του Κλάρενς Ζέεντορφ, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Βιντσέντζο Ιακουΐντα ισοφάρισε με κεφαλιά για το τελικό 1-1.

Το Live του αγώνα


Μόλις στο 4' ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρκιόνι.

Πρώτη καλή στιγμή στο 12' για την Γιουβέντους με τον Καμορανέσι να πιάνει κοντινό σουτ στην κίνηση του και την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Ζέλικο Κάλατς.

Ο Μαρκιόνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ από αριστερά μέσα στην περιοχή της Μίλαν και τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Φλαμινί.

Ο Γάλλος στην επόμενη επίθεση ήταν αυτός που σταμάτησε πάλι μέσα στην περιοχή την... επέλαση του Ιακουΐντα.

Από την κεφαλιά-πάσα του Αμάουρι ο Ιακουΐντα έπιασε σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Κάλατς στο 26'.

Σουτ του Κακά στο 30', μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Μπουφόν, στην πρώτη καλή στιγμή της Μίλαν.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την "Γιούβε" στο 36' με τον Πόουλσεν να κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Μίλαν.

Στο 40' Ο Πίρλο έκανε την σέντρα και ο Ιντσάγκι έπιασε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα με την γραμμη τέρματος του Μπουφόν.

Ο Ιακουΐντα έκανε δυνατό σουτ στο 49', ο Κάλατς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αμάουρι δεν μπόρεσε να την στείλει από κοντά στα δίχτυα, στην πρώτη μεγάλη φάση της επανάληψης.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 57' με το κοντινό πλασέ του Κλάρενς Ζέεντορφ, έπειτα από την αντεπίθεση που έβγαλε ο Ιντζάγκι από αριστερά και την ασίστ του Αμπροζίνι ( 1-0).

Άμεση ήταν η απάντηση της "Γιούβε", η οποία ισοφάρισε στο 59' με την κοντινή κεφαλιά του Βιντσέντζο Ιακουΐντα από την εξαιρετική σέντρα του Καμορανέσι ( 1-1).

Καλό σουτ του Φλαμινί με το αριστερό στο 62', η μπάλα περνά όμως άουτ. Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το κακό θέαμα του πρώτου μέρους.

Απίστευτο! Έξαλλος ο αρχηγός της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, τσακώθηκε με τον Κιελίνι στο 66', τον έπιασε από την μπλούζα και τον κράταγε για αρκετά δευτερόλεπτα με το χέρι σε σχήμα γροθιάς στον λαιμό του αμυντικού της Γιουβέντους. Πήραν κίτρινη κάρτα αμφότεροι.

Σέντρα του Φλαμινί του Τζαμπρότα από αριστερά και ο Ιντζάγκι πιάνει εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν στο 74'.

Ο Τζουζέπε Φαβάλι αποβλήθηκε στο 85' και άφησε την Μίλαν με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά.

Ο Πίρλο στο 92' εκτέλεσε φάουλ από δεξιά (σέντρα), Ροναλντίνιο και Αμπροζίνι βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφεραν να την βρουν για την στείλουν στα δίχτυα.

ΜΙΛΑΝ: Κάλατς, Φλαμινί, Μαλντίνι, Φαβάλι, Τζαμπρότα, Πίρλο, Αμπροζίνι, Μπέκαμ (67' Πάτο), Ζέεντορφ (88' Σεντέρος), Κακά, Ιντζάγκι (75' Ροναλντίνιο).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Γκριγκέρα, Λεγκροτάλιε, Κιελίνι, Ντε Τσέλιε (73' Ζεμπινά), Πόουλσεν, Τζανέτι, Καμορανέσι, Μαρκιόνι, Αμάουρι (75' Ντελ Πιέρο), Ιακουΐντα.

*Στον πάγκο για την Μίλαν οι Ντίντα, Σεντέρος, Γιανκουλόφσκι, Γκατούζο, Πάτο, Σεφτσένκο και Ροναλντίνιο.
*Στον πάγκο για την Γιουβέντους οι Μάνινγκερ, Ζεμπινά, Αριάουντο, Τιάγκο, Τζιοβίνκο, Τρεζεγκέ, Ντελ Πιέρο.

Πιο κοντά στο Champions League η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-0 της Κατάνια μέσα στο "Μασιμίνο" και βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 4ης θέσης, καθώς η Τζένοα έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα.

Για την ακρίβεια, οι Γενοβέζοι απέδρασαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ισοφάρισαν στο "Ατζούρι ΝτΊτάλια" στο 90' με τον Ντομένικο Κρισίτο.

Η "βιόλα" έχουν τώρα τρεις περισσότερους βαθμούς από την Τζένοα, ενώ τα τέρματά τους στην Κατάνια πέτυχαν ο Γιόβετιτς στο 11' και ο Τζάουρι στο 93'.

Η Ρόμα έχασε και μαθηματικά τις ελπίδες για τετράδα, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Κάλιαρι στην Σαρδηνία και πλέον δέκα βαθμούς πίσω από την Φιορεντίνα.

Όσον αφορά στην πρωτοπόρο, Ίντερ, αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη με 2-2 στην Βερόνα με την Κιέβο, αν και προηγήθηκε δύο φορές με τους Κρέσπο και Μπαλοτέλι, έτσι έχει ακόμη... δρόμο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν βασικός για την Λέτσε (1-1 με Νάπολι), όπως και ο Βαγγέλης Μόρας για Μπολόνια, αλλά και ο Παπασταθόπουλος για την Τζένοα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την Σιένα.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος είχε στο δεύτερο ημίχρονο στο "Βία Ντελ Μάρε" ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση και διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή όταν ο τερματυφύλακας της Νάπολι απέκρουσε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Σαμπντόρια - Ρετζίνα 5-0 (1' και 31' Ντεσένα, 37' Ντελβέκιο, 46' Μαριλούνγκο, 52' Πατσίνι)
Λάτσιο - Ουντινέζε 1-3 (56' Ρόκι / 60' Φλόρο Φλόρες, 69' ΝτΆγκοστίνο, 84' πέν. Κουαλιαρέλα)

Κυριακή
Τορίνο - Μπολόνια 1-1 (37' πέν. Ροζίνα / 86' πέν. Ντι Βάιο)
Κατάνια - Φιορεντίνα 0-2 (11' Γιόβετιτς, 93' Τζάουρι)
Αταλάντα - Τζένοα 1-1 (9' Βαλντές / 90' Κρισίτο)
Κιέβο - Ίντερ 2-2 (27' Μαρκολίνι, 73' Λουτσιάνο / 3' Κρέσπο, 65' Μπαλοτέλι)
Λέτσε - Νάπολι 1-1 (43' πέν. Τζανκέτα / 33' Πία)
Σιένα - Παλέρμο 1-0 (60' Καλάιο)
Κάλιαρι - Ρόμα 2-2 (34' Μάτρι, 58' Ακουαφρέσκα / 63' Τότι, 68' Περότα)
Μίλαν - Γιουβέντους 1-1 (57' Ζέεντορφ / 59' Ιακουΐντα)

βαθμολογία

Μίλαν - Γιουβέντους 1-1



Κιέβο - Ίντερ 2-2



Κατάνια - Φιορεντίνα 0-2



Αταλάντα - Τζένοα 1-1



Κάλιαρι - Ρόμα 2-2



Τορίνο - Μπολόνια 1-1



Λέτσε - Νάπολι 1-1



Σιένα - Παλέρμο 1-0










































































































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ