ΠΑΟΚ

Ισοπαλία, δοκιμή και διάταση

Ισοπαλία, δοκιμή και διάταση
λοπες

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησε ο Μάρκο Τούλιο Λόπες, που έδωσε δείγματα τεχνίτη ποδοσφαιριστή

Όλα τα είχε το μενού της σημερινής ημέρας για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ισοπαλία με σκορ 1-1 στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πανσερραϊκό στο οποίο δοκιμάστηκε ο Βραζιλιάνος Μάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα ενώ στην σημερινή εξέταση που υποβλήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης διαπιστώθηκε ότι κατά την χθεσινή προπόνηση υπέστη διάταση και όχι ρήξη.

Αρχικά στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία περίπου 800 θεατών ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 ύστερα από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Πανσερραϊκός με τον Τάντιτς στο 22' μετά από κοντινό πλασέ, ενώ ισοφάρισε στο 34' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μίετσελ. Στο πέναλτι υπέπεσε ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού Βαλσαμίδης ανατρέποντας εντός της περιοχής τον Γκονζάλες, στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα.

Με τον ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε μετέχοντας για 52΄ ο Βραζιλιάνος Μάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα, για τον οποίο οι εντυπώσεις ήταν ανάμικτες με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" να μην έχουν πάρει ακόμα απόφαση για κατάθεση πρότασης συνεργασίας και υπογραφή συμβολαίου. Συγκεκριμένα ο 25χρονος άφησε δείγματα τεχνίτη ποδοσφαιριστή, αλλά παράλληλα έδειξε και ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στο δεύτερο ημίχρονο τραυματίστηκε σε "μονομαχία" ο διεθνής Αλβανός μέσος του Πανσερραϊκού, Έντβιν Μουράτι, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την αποκατάσταση του τραύματος του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (30' Κυριακίδης, 60' Φερνάντεζ), Αραμπατζής (46' Βοσκόπουλος), Κωνσταντινίδης (46' Πεχλιβανίδης, 77' Τσουκαλάς) Μπαρκαουάν (46' Χασιώτης), Μελίσσης (46' Μαλεζάς), Ηλιάδης (46' Χαραλαμπίδης), Χαραλάμπους (46' Μέγκαχεντ), Σίλβα (53' Μανουσαρίδης), Στογιάκοβιτς (46' Γιασεμή), Μίετσελ (46' Τόργκελε), Γκονζάλες (46' Μουμίν).

Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης (70΄ Σαμουηλίδης), Παγώνης (75' Ζαβαντίας), Μάριαν, Μπαρλέτα, Μητσόπουλος, Σιάκκας (46' Γεωργιάδης), Ζαχαρίου (84' Παπάζογλου), Νιστρόϊ (46΄ Σίρμπα), Μίνγκας (46' Γκόγκας), Μουράτι (73' Ρούτσης, 85' Χιντερίδης), Τάντιτς (67' Ελευθεριάδης).

Κατά τα άλλα όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην διάρκεια της σημερινής μέρας ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο τραυματισμός του στην χθεσινή προπόνηση ήταν τελικά διάταση και όχι ρήξη μηνίσκου. Αυτό σημαίνει ότι έχει ελπίδες συμμετοχής στον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος μεταξύ των ουκ ολίγων παικτών που έχουν προταθεί τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι γνωστό ότι ψάχνει για έναν επιτελικό χαφ, ξεχώρισε αυτό του Ιβάν Καβιέντες από τον Ισημερινό. Πρόκειται για 29χρονο επιτελικό χαφ, ο οποίος είναι διεθνής και έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα του Ισημερινού.

Ο Καβιέντες αξίζει να σημειωθεί ότι προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό. Το κασέ του πάντως είναι μάλλον απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς για τους επόμενους έξι μήνες οι απαιτήσεις του φτάνουν τα 200.000 ευρώ.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ