ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισοπαλία και "υποσχέσεις" στο Αίγιο

Ισοπαλία και "υποσχέσεις" στο Αίγιο
αντωνιου

Υποσχέσεις στο Αίγιο με ντεμπούτο Ντιόπ, βραβεύσεις και ατάκα "καραμέλας". Πλησιάζει ο Πουϊγκρενιέ

Νεμπούτο Ντιόπ... στην γιορτινή ισοπαλία

Ισόπαλο 3-3 ολοκληρώθηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα αφού οι γηπεδούχοι με τους 4000 χιλιάδες οπαδούς τους πανηγύρισαν με τον τρόπο αυτό την άνοδό τους στην Γ' Εθνική.

Κλεϊτον (04'), Ιβανσιτς (93') και ο ταλαντούχος Βλάχος (79') οι σκόρερ του "τριφυλλιού" με τον οποίο αγωνίστηκε και ο Γάλλος νεαρός Ντιόπ ενώ για τους γηπεδούχους οι Παπαδόπουλος (36'), Μπούνας (49') και Βλαστός (77').

Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς (30' Κοντόγιωργας, 60' Κλ. Παπαδόπουλος), Ρέλας (46' Νάτσης), Ζαφειρόπουλος (60' Παπαδιονυσίου), Γάτσος (46' Αθανασόπουλος), Παπαδόπουλος Τ., Φρονιάπης (46' Πολίτης), Ντόμας (46' Aγγελόπουλος), Μητρόπουλος (85' Σατραβέλης), Βλαστός (80' Σίβερας υπό δοκιμήν), Κουσκουνάς (46' Γούρμος), Μπούνας, (60' Μπουλούμπεσης).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Λιόλιος (46' Μαχλέλης), Μελίσσης, Γκούμας (60' Βλάχος Στ.) Φελέκης (60' Μαυριάς), Κλέιτον, Ντέιβιντ, Φέτσης, Ντιόπ (46' Βλάχος Β.), Ίβανσιτς, Πετρόπουλος.

Αντωνιάδης: "Εχουμε μάθει την καραμέλα"

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης και πριν την έναρξη του αγώνα, ο αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού" Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος εκπροσώπησε την διοίκηση, μιλώντας για το βαθμολογικό αβαντάζ των "πράσινων" μίλησε για την γνωστή καραμέλα στην χώρα μας.

" Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Έχουμε μάθει την καραμέλα ότι όποια ομάδα πάει για δύο αποτελέσματα σε έναν αγώνα, συνήθως παίρνει το ένα.

Είναι κάτι που έχει παγιωθεί στην Ελλάδα…Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στα ενανήντα λεπτά. Εμείς από μεριά μας θα μπούμε αποφασισμένοι να νικήσουμε και να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με την "Ενωση" ρωτήθηκε και ο βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είχε τον ρόλο του Ολλανδού προπονητή (δεν μετέβει στο Αίγιο)

" Ηρθαμε εδώ για να δούμε μερικά πράγματα στην ομάδα και παίκτες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε έξι μέρες μπροστά μας και θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές μας" είπε ο Αναστασίου που είχε αναλάβει να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή.

Ιβανσιτς: "Θέλω να μείνω..."

Την πεποίθηση να παραμείνει στον "τριφύλλι" εξέφρασε ο "λυτρωτής" του ματς, Αντρέας Ιβανσιτς, μετά την λήξη του. Ο "Μότσαρτ" των "πράσινων" υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει έρθει σ' επαφή με την διοίκηση ωστόσο θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος.

" Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν εξαρτάται από μένα" είπε αρχικά και απάντησε σε σχετική ερώτηση για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, λέγοντας: "Θεωρώ πως θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο στόχο μας να πάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε τελευταίοι."

Τιμήθηκαν οι "παλιοί"



Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα στο Αίγιο, τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην Εθνική ομάδα και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Γιώργος Καραγκούνης και Γιάννης Γκούμας.

Τιμητική τιμητική πλακέτα παρέλαβε για τον ίδιο ακριβώς λόγο και ο παλαίμαχος άσος των "πράσινων" και νυν αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Αντωνιάδης αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Παναιγιάλειο την περίοδο 1997.

Πλησιάζει ο Πουϊγκρενιέ, στο εξωτερικό ο Αντωνίου

Το βράδυ της Δευτέρας, οι φήμες ότι πλησιάζει ακόμα περισσότερο ο Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ έγιναν ακόμα πιο έντονες. Σύμφωνα με τους Ρώσους, έχουν καμφθεί όλες οι αντιρρήσεις τόσο των ανθρώπων της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης όσο και του ίδιου του παίκτη που είναι πολύ θετικός. Ετσι, οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την αγωνία να μεταφέρεται στο αν οι "πράσινοι" εκτός από τα χρήματα δώσουν και τον Σίλβα Κλέιτον, τον οποίο έδειχναν πως ήθελαν οι ιθύνοντες της ρώσικης ομάδας.

Πληροφορίες από κύκλους της ΠΑΕ, αργά το βράδυ ανέφεραν ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της "πράσινης" ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου μετέβει στο εξωτερικό για μεταγραφική εξέλιξη σε υπόθεση που "τρέχει". Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν να τονίζουν πως αφορά τον Πιζάρο της Βέρντερ Βρέμης.

Χαλαρά οι υπόλοιποι στην Παιανία

Για όσους από τους παίκτες που έμειναν στην Παιανία και στην πλειοψηφία τους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Βασικά αποθεραπεία ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ενώ στα τελειώματα δούλεψαν οι Μάντζιος, Μάτος και Χριστοδουλόπουλος. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης και Νίλσον.

Σε ότι αφορά την σύντομη ομιλία του Ολλανδού τεχνικού προς τους παίκτες του στάθηκε στον αγώνα της Κυριακής ζητώντας την νίκη για να γίνουν "καλές" οι διακοπές από την άλλη εβδομάδα: " Θέλω να συνεχίσετε έτσι και να μην χαλαρώσετε καθόλου. Μας έμεινε μια εβδομάδα μέχρι να πάτε διακοπές. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και για να κάνουμε καλές διακοπές."

Αντωνίου: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι πλέον στη σεζόν"

Στην κρισιμότητα του αγώνα με την ΑΕΚ, εστίασε τον λόγο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της "πράσινης" ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος που έστειλε τα συγχαρητήρια στους παίκτες είπε μεταξύ άλλων:

" Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση αλλά και για τη νίκη. Είναι δύσκολο καθώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και πρέπει να τα πάμε καλά.

Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι πλέον στη σεζόν

" είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου και απαντώντας στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα κοντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε: " Δεν νομίζω. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

"Μουν: "Θα πάμε για την νίκη..."

" Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, αλλά παίξαμε ως σύνολο και πήγαμε πολύ καλά. Ο κάθε παίκτης έπαιζε για τον άλλον και κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι".

- Στα τελευταία παιχνίδια κάνεις πολύ καλές εμφανίσεις…

" Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πάρα πολύ καλά αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα"

- Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί;
" Ξέραμε ότι θα κρίνονταν πολλά στον αγώνα με την ΑΕΚ και ότι θα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να πω όμως ότι δεν το σκεφτήκαμε πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι μας αρκεί και η ισοπαλία αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αν έχουμε ανάλογη απόδοση".

Σιμάο: "Όλα τα πράγματα έχουν την πρώτη φορά τους"



" Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Κάναμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και προσπαθήσαμε εκτός από τη νίκη να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που είχε έρθει στο γήπεδο, στο τελευταίο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι μας. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ" ανέφερε αρχικά ο άσος της Μοζαμβίκης.

-Περίμενες ότι θα κερδίζατε τον ΠΑΟΚ τόσο εύκολα;

" Αυτό που λέω είναι ότι πάντοτε παίζουμε για να κερδίσουμε. Είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Αν δεν το πετυχαίνουμε προσπαθούμε τουλάχιστον να μην χάνουμε".

-Ερχεται λοιπόν ο "τελικός" με την ΑΕΚ και θέλετε πλέον μόνο έναν βαθμό.
"
Αν πάρουμε τον βαθμό θα είναι καλό για εμάς. Αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε. Βεβαίως δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη".

-Φέτος δεν έχετε νικήσει την ΑΕΚ σε 3 αγώνες στο πρωτάθλημα και στα πλέι-οφς. Ερχεται λοιπόν ο «τελικός» με την ΑΕΚ και θέλετε πλέον μόνο έναν βαθμό.
"Όλα τα πράγματα έχουν την πρώτη φορά τους...".

Κλέιτον: "Μπορούμε να είμαστε και του χρόνου... Τσάμπιονς Λιγκ"

Αν και ήταν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής ο Σίλβα Κλέιτον που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την νίκη επί της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, ωστόσο αναφέρθηκε και στην πίστη για επίτευξη του στόχου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

" Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους και τη νίκη που πήραμε".

- Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κρίσιμο;
" Βέβαια το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Και μπορούμε να είμαστε και του χρόνου σε μία διοργάνωση όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".










































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ