PREMIER LEAGUE

Ισοπαλία στο ντέρμπι

Ισοπαλία στο ντέρμπι
Σάντερλαντ-Νιουκάσλ

Η 13η αγωνιστική άνοιξε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/11) στο "Στάδιο του Φωτός", όπου Σάντερλαντ και Νιουκάσλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1

Οι "μαύρες γάτες" προηγήθηκαν στο 52' με κεφαλιά του Ντάνι Χίγκινμποθαμ μετά τη σέντρα του Γκραντ Λίντμπιτερ από τα αριστερά, όμως οι "καρακάξες" ισοφάρισαν στο 65' με σέντρα-σουτ του Τζέιμς Μίλνερ (με το δεξί πόδι) από τα αριστερά, αιφνιδιάζοντας τον Κρεγκ Γκόρντον, που είδε την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή του γωνία.
Έτσι, η ομάδα του Ρόι Κιν παρέμεινε δίχως νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ το συγκρότημα του Σαμ Άλαρνταϊς πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Premiership, μετά δύο σερί ήττες. Να σημειωθεί πως η Νιουκάσλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της Σάντερλαντ, σε επίπεδο Premier League.

Δύσκολη νίκη για Λίβερπουλ

Στο "Άνφιλντ", η Λίβερπουλ είδε τη Φούλαμ να κρατάει ανέπαφη την εστίας μέχρι το 80ο λεπτό, όμως η ομάδα του Ραφαέλ Μπενίτεθ έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και πήρε μία πολύτιμη νίκη με 2-0, παραμένοντας αήττητη στη Premier League φέτος.

Ο Φερνάντο Τόρες στο 81' "ξεκλείδωσε", με ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα, την άμυνα της μαχητικής Φούλαμ (ο Ισπανός επιθετικός πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 70' στη θέση του Αντρέι Βορονίν), ενώ στο 85' ο Στίβεν Τζέραρντ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σίφουνας η Γουέστ Χαμ

Στο "Πράιντ Παρκ", η Γουέστ Χαμ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, επικρατώντας της Ντέρμπι Κάουντι με το εντυπωσιακό 5-0. Τα "σφυριά" δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους νεοφώτιστους, που είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα στην Premier League και έφτασαν άνετα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Δύο τέρματα σημείωσε ο Λι Μπόιερ (42', 59') και από ένα οι Μάθιου Εθέρινγκτον (51'), Έντι Λιούις (55', αυτογκόλ), Νολμπέρτο Σολάνο (69').

Δείτε τα γκολ από την Premier League

Το 1-0 της Σάντερλαντ



Η ισοφάριση της Νιουκάσλ



Στιγμιότυπα από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Λίβερπουλ-Φούλαμ, όπου σημειώθηκαν τα δύο γκολ των "ρεντς"



Τα πέντε γκολ της Γουέστ Χαμ



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (10/11):

Σάντερλαντ-Νιουκάσλ 1-1 (52' Χίγκινμποθαμ-65' Μίλνερ)

Nτέρμπι Kάουντι-Γουέστ Χαμ 0-5 (42', 59' Μπόιερ, 51' Εθέρινγκτον, 55' αυτ. Λιούις, 69' Σολάνο) σε εξέλιξη

Λίβερπουλ-Φούλαμ 2-0 (81' Τόρες, 85' πεν. Τζέραρντ)

Κυριακή (11/11):

Μπέρμινγχαμ-Άστον Βίλα

Τσέλσι-Έβερτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπλάκμπερν

Μπόλτον-Μίντλεσμπρο

Τότεναμ-Γουΐγκαν

Πόρτσμουθ-Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα (12/11):

Ρέντινγκ-Άρσεναλ
























































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ