ΤΡΙΚΑΛΑ

Ισόπαλος ο ΑΟΤ με την Δήμητρα

Ισόπαλος ο ΑΟΤ με την Δήμητρα
INTIME SPORTS

Ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Δήμητρα/Απόλλων σε φιλική αναμέτρηση. Αποχώρησε από τους "κυανέρυθρους" ο Στεπάνοβιτς και θα επιστρέψει μόνο αν πάρει άδεια η ομάδα και παίξει στα πλέϊ οφ

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχής προπονήσεις είχαν την Παρασκευή οι παίκτες των Τρικάλων. Ο ΑΟΤ έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Δήμητρα/Απόλλων με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ, Βασίλης Καλογιάννης έμεινε ικανοποιημένος μόνο απο το πρωτο μέρος όπου και οι παίκτες του είχαν διάθεση και όρεξη. Για τους "κυανέρυθρους" ο Ριζογιάννης σημείωσε δύο τέρματα και ένα ο Ένοκ. Για την Δήμητρα/Απόλλων σκόραραν οι Γκαντιάς, Τζιώλης και Τσικρικάς.

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαφείρης (35' Πουρής), Σαρακατσάνος (35' Ζαχαράκης), Μπακομήτρος, Ριζογιάννης (35' Φλιούκας), Χρήστου (35' Ιακωβάκης), Κόρμπος, Μπαλού (67' Ευθυμίου), Τελκίνσκι (35' Τζάνης), Μανουσάκης (70' Τσακνής), Ένοκ (70' Κοθράς), Ουέλινγκτον (35' Μίνγκας).

Δήμητρα/Απόλλων: Γιδόπουλος, Σίμος, Τσίκος, Παπανδρέου, Ψύρας, Τσαφίτσας, Γκαντιάς, Ρετζιλάς, Απ. Μπαρέκας, Σ. Φορτούνης, Τσιώλης. Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Ρούκας, Τσικρικάς, Χοτζάι, Μούτσας, Δ. Κλαπανάρας, Χ. Κλαπανάρας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο εκτελεστικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης κ. Μποροβήλος ο οποίος "τσέκαρε" παίκτες της Δήμητρας/Απόλλων, ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για τους Μπαλού και Στεπάνοβιτς.

Αποχώρησε ο Στεπάνοβιτς

Στο μεταξύ, για την ιδιαίτερη πατρίδα του αποχώρησε ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς έπειτα από απαίτηση του μάνατζερ του. Πάντως, υπήρξε διαβεβαίωση από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ότι αν ο ΑΟΤ πάρει την άδεια πίσω και αγωνιστεί στα πλέϊ οφ, τότε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στα Τρίκαλα για να ενισχύσει την ομάδα.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ