ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισπανικά βλέμματα και ο "άλλος" Πεσέιρο

Ισπανικά βλέμματα και ο "άλλος" Πεσέιρο
Πεσέιρο, προπόνηση, Παιανία, Παναθηναϊκός

Παρατηρήσεις και πειθαρχία από Πεσέιρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει Νίνη, ο Μουνιόθ τρεις "πράσινους"

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να παίζουν κοντά και με την μπάλα συνεχώς κάτω, γεγονός που σε μια στιγμή δεν τηρήθηκε και εκεί ο τεχνικός του "τριφυλλιού", ήταν αδιάλλακτος, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Μην σηκώνεται τη μπάλα. Σας έχω ζητήσει η μπάλα να είναι πάντα κάτω, στο έδαφος. Χαμηλά..." ήταν χαρακτηριστική φράση του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος διαπιστώνει από την πρώτη μέρα τους παίκτες του να δείχνουν ιδιαίτερη "όρεξη" για δουλειά.

Εκτός από την παρατήρηση... ο Πεσέιρο σε μια στιγμή της προπόνησης έδειξε και το αυστηρό του ύφος στα θέματα πειθαρχίας. Υπαίτιος και ταυτόχρονα θύμα, ο νεαρός Στέφανος Σιόντης, ο οποίος άργησε μερικά λεπτά, που αρκούσαν να κάνουν τον Πορτογάλο να νευριάσει και να "τιμωρήσει" τον νεαρό αμυντικό.

"Τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Την επόμενη θα φύγεις" του είπε σε έντονο ύφος και για τιμωρία δεν τον άφησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ τον έστειλε να κάνει γύρους για περίπου 20 λεπτά, πριν ενσωματωθεί στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ο "Εl Νinio" για την "βασίλισσα της Ευρώπης"

Εχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών σκάουτερ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, ενώ οι επιδόσεις του και το ταλέντο του από πριν απασχολούσαν πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Λογικό λοιπόν, ο Σωτήρης Νίνης να μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα παράγοντες της "βασίλισσας" έστειλαν σκάουτερ στο Λιντς προκειμένου να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον "El Ninio".

Ο Ραφαέλ Μονφόρτ παρακολούθησε σύμφωνα με το άρθρο το παιχνίδι των Νέων απέναντι στην Ισπανία για λογαριασμό της "βασίλλισας της Ευρώπης" και να έχει κάποια επαφή μαζί του.

Παράλληλα οι Ισπανοί μιλούν και για ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων από πλευράς του ελληνικού συλλόγου που τον αναγκάζουν να δώσουν τον παίκτη, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Μουνιόθ καλοβλέπει τρεις "πράσινους"

Σύμφωνα με πληροφορίες της "El Mundo Huelva Noticias" και της "Odiel Press" ο Βίκτορ Μουνιόθ μετά την απόκτηση του Στέφανο Σορεντίνο θέλει να ενισχύσει την νέα του ομάδα (Ουέλβα) και με τρεις γνώριμους για τονίδιο παίκτες από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης έναν εκ των Βαγγέλη Μάντζιο, Αλέξανδρο Τζιόλη και Λουκά Βύντρα.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ