ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισπανικές φήμες για Ταμούδο

Ισπανικές φήμες για Ταμούδο
Ταμούδο

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται και οι Ισπανοί στέλνουν την "σημαία" της Εσπανιόλ, Ραούλ Ταμούδο

Στέλνουν Ταμούδο οι Ισπανοί

Με σημερινό της δημοσίευμα η "As" αναφέρει πως υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό επί σειρά ετών, της Εσπανιόλ, Ραούλ Ταμούδο.

Ο 31χρονος επιθετικός της ισπανικής ομάδας αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2010, θεωρείται πως έφτασε η ώρα να αποχωρήσει και περιμένει όπως και η διοίκηση μια πολύ καλή πρόταση που δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα.

Ο Ταμούδο, την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ είναι και 13 φορές διεθνής (5 γκολ) με τους "φούριας ρόχας".

Ετοιμάζουν πρόταση σε "Σάλπι"

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου θα καλέσουν μετά τα πλέι-οφ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 28χρονος επιθετικός των "πρασίνων" αποτέλεσε μέχρι τώρα την πιο αξιόπιστη λύση στον Παναθηναϊκό την φετινή χρονιά βοηθώντας σημαντικά στην "γραμμή κρούσης" του "τριφυλλιού".

Το πάθος του αλλά και ο επαγγελματισμός του είναι δύο από τα σημαντικότερα στοιχεία που τον βοηθούν στην δουλειά του, και με αυτά φέτος σημείωσε 14 γκολ σε 44 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο διεθνής επιθετικός που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 φέρεται απόλυτα ικανοποιημένος και εκείνος από την συμπεριφορά της ομάδας και των οπαδών στο πρόσωπό του και μη έχοντας κάποια άλλη πρόταση -ενδεχομένως- στα χέρια του θα εξετάσει την επικείμενη πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό.

Σαμπντόρια για Τζιόλη

Οι θετικές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Τζιόλη με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης μπορεί να μην έχουν πείσει τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας να δώσουν την ρήτρα στον Παναθηναϊκό για να κρατήσουν τον Ελληνα διεθνή μέσο, ωστόσο άλλοι σύλλογοι είναι έτοιμοι να "χτυπήσουν" την πόρτα της Παιανίας για να τον αποκτήσουν.

Εκτός από κάποιες γερμανικές ομάδες και οι Ιταλοί παρακολουθούν τον Τζιόλη. Μάλιστα η Σαμπντόρια είναι έτοιμη να προσφέρει κοντά στο 1.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με τις εξελίξεις να είναι άμεσες.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ