ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ιστορία παλιά"

"Ιστορία παλιά"
Καραταΐδης - Βαζέχα

Τα ντέρμπι "αιωνίων" έχουν τη δική τους ιστορία με φόντο τον τίτλο. Το Sport24.gr σας ταξιδεύει στις χρονιές που το ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ή ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, έκρινε το πρωτάθλημα (video)!

Στην πορεία των δύο ομάδων στην α’ εθνική, έχουν γίνει πολλά μεγάλα ντέρμπι, αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα αυτά που διεξήχθησαν προς το τέλος του πρωταθλήματος και έκριναν σχεδόν όλο τον τίτλο για έναν από τους δύο. Το «SPORT 24» σας τα θυμίζει, είτε με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, είτε με γηπεδούχο (καλή ώρα όπως απόψε) τον Παναθηναϊκό.
Πρωτάθλημα 1959-60



24 Ιουλίου 1960: 30η αγωνιστική:



Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-4



Στο παρθενικό πρωτάθλημα της α’ εθνικής, η κλήρωση τα έφερε έτσι, ώστε οι δύο «αιώνιοι» να συναντηθούν τελευταία αγωνιστική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, είχε βγει εκτός τίτλου, ενώ ο Παναθηναϊκός πήγαινε για το θαύμα, καθώς ήθελε νίκη αλλά και παράλληλα ήττα της πρωτοπόρου ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για να την «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάνε σε μπαράζ.

Οι «πράσινοι» έδωσαν ρεσιτάλ στον Πειραιά και πέρασαν σαν σίφουνας στη μεγαλύτερή τους εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια ώρα ο αείμνηστος μπαμπάς του Δημήτρη Σαραβάκου, Θανάσης έκανε πράγματα και θάματα στη Νέα Σμύρνη και οδήγησε τον Πανιώνιο σε θρίαμβο (3-2) και την ΑΕΚ στο μπαράζ (από 79 βαθμούς οι δύο ομάδες), όπου ο Παναθηναϊκός επιστρέφοντας στο Καραϊσκάκη νίκησε με 2-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνο το 4-1 προηγήθηκε ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Παπάζογλου (15’), αλλά μετά ανέλαβε δράση ο Αντρέας Παπαεμμανουήλ που σημείωσε χατ τρίκ (23’, 71’, 83’) ενώ οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με 2-1 στο ημίχρονο με αυτογκόλ του Λαιμού (42’).

Ο Παπαεμμανουήλ, που σαφώς έχει τις καλύτερες αναμνήσεις εκείνη τη σεζόν από το Καραϊσκάκη, πέτυχε και το δεύτερο και νικητήριο τέρμα του Παναθηναϊκού στο μπαράζ με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο.

Πρωτάθλημα 1965-66



21.5.1966 – 26η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1



Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κρίνεται ο μισός τίτλος. Ο Παναθηναϊκός του Μπόμπεκ προηγείται με 68 βαθμούς, έναντι 67 του Ολυμπιακού και με νίκη ουσιαστικά τελειώνει το πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Λουκανίδης στο 17’ βάζει μπροστά τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βασίλης Μποτίνος δεν έχει πει την τελευταία λεξη και με δικό του γκολ (51’) οι “ερυθρόλευκοι” φεύγουν με το Χ (1-1). Ετσι η διαφορά έμεινε στο +1 (69 έναντι 68) υπέρ του Παναθηναϊκού που την επόμενη αγωνιστική έπαιζε στη Νέα Σμύρνη και ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο σοβαρό εμπόδιο.

Με γκολ του Σακελλαρίδη προηγείται 1-0 (33’), αλλά ισοφαρίζεται από τον Δέδε (53΄). Στο 61’ ο Χαϊτας σηκώνει όλο το γήπεδο στο πόδι όταν περνά όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Οικονομόπουλο και χαρίζει τη νίκη στον Πανιώνιο (2-1) την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός περνά απο τον Κορυδαλλό (4-2 την Προοδευτική) και μαζί περνά και πρώτος στη βαθμολογία με 70 βαθμούς έναντι 69.

Στη Νεά Σμύρνη τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού θυμίζουν…ηφαίστειο ενώ την άλλη μέρα ο Στέφαν Μπόμπεκ ακόμα “βράζει” και ωρύεται: “Κάποιος ξέρει γιατί χάσαμε και σε λίγο θα τον μάθουν όλοι, αν και ήδη τον γνωρίζουν πολλοί” ενώ ο Μίμης Δομάζος σιγοντάρει λέγοντας ότι την ομάδα την σαμποτάρισαν άνθρωποι που δεν αντέχουν τη μεγάλη δημοτικότητα του. Εκείνη την εποχή μάλιστα κυκλοφόρησαν και επιστολές του Δομάζου, του Καμάρα, του Βουτσαρά που καταφέρονταν άλλες κατά του Μπόμπεκ και άλλες κατά του Μαντζαβελάκη, αφού γινόταν χαμός τότε στα διοικητικά.

Το φινάλε της σεζόν αποτέλεσε και το προσωρινό τέλος του Δομάζου (“θύμα” της ανανέωσης του καλοκαιριού) ο οποίος επανήλθε ως σωτήρας για τον τελικό του κυπέλλου την επόμενη περίοδο. Ολα αυτά ο Ολυμπιακός του Μπούκοβι τα πήρε ως δώρο και κράτησε τον βαθμό πρωταθλήματος ως το φινάλε (80 έναντι 79) αφού πρώτα βγήκαν τα…υπογλώσσια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη (2-1) την επόμενη αγωνιστική.

Ο Κυριακίδης είχε κατεβάσει τα ρολά και χρειάστηκε η κλάση (και η τύχη στη συγκεκριμένη φάση) του Γιούτσου στο 90’ για να αποφευχθεί το έμφραγμα στις εξέδρες. Ο Ιταλός ρέφερι Βαριατσάτι αποσβωλομένος στο κέντρο του γηπέδου με τους βοηθούς του, έβλεπε τα ατελείωτα πανηγύρια, με αποκορύφωμα έναν φίλο του Ολυμπιακού που μπήκε και έστησε τη μπάλα για να εκτελεστεί ένα κόρνερ (!) μετά το γκολ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πέρασε σίφουνας από τα Τρίκαλα (5-0) και έκανε φιέστα με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη (3-0).

Πρωτάθλημα 1976-77



10.4.1977 – 27η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0



Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα όλων των εποχών (χαρακτηριστικά αναφέρουμε την τελική βαθμολογία στην πρώτη τετράδα: Παναθηναϊκός 54, Ολυμπιακός 52, ΠΑΟΚ 52, ΑΕΚ 51 !) ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη νίκη έβαλε τις βάσεις για τον τίτλο.

Με γκολ των Δομάζου (55’) και Αλβαρέζ (73’) επικράτησε 2-0 και πέρασε τον μεγάλο αντίπαλό του. Στην 29η αγωνιστική νίκησε και την ΑΕΚ (2-0), ενώ ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο με την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ (0-0) την 32η αγωνιστική. Στο φινάλε ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Καστοριά 1-0 (με γκολ του Παουνόφσκι στο 80’) και έχασε την ισοβαθμία η οποία όμως δεν προέβλεπε μπαράζ και ο Παναθηναϊκός ήταν έτσι και αλλιώς καλύτερος στον συντελεστή τερμάτων.

Πρωτάθλημα 1979-80:



11.5.1980- 33η αγωνιστική:



Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0



Αλλο αξέχαστο πρωτάθλημα, το πρώτο επαγγελματικό (Ολυμπιακός 47, Αρης 47, ΑΕΚ 45, Παναθηναϊκός 45, ΠΑΟΚ 41 η πρώτη πεντάδα !). Πριν τη διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αρης είχαν από 43 βαθμούς και η ΑΕΚ 41 και έμενε μια ακόμα αγωνιστική!

Οι “ερυθρόλευκοι” σε ένα φοβερά ατμοσφαιρικό παιχνίδι τίτλου (με τον Αρη να ελπίζει σε ισοπαλία, έχοντας…προπόνηση 5-0 με τη Δόξα Δράμας στο Χαριλάου) με γκολ του Τάκη Νικολούδη (36΄) επικρατούν με 1-0 και επικρατώντας και του ΠΑΟΚ στον Πειραιά με 2-0 (ήταν τότε που προς το φινάλε του πρώτου γύρου και αρχής του δευτέρου ο Ολυμπιακός είχε χάσει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με 2-0 από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, αλλά κάλυψε μετά τη διαφορά !) ισοβάθμησε με τον Αρη (1-0 στη Ρόδο).

Στο μπαράζ του Βόλου οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 2-0 και πανηγύρισαν τον πρώτο τους επαγγελματικό τίτλο.

Πρωτάθλημα 1992-93



2.5.1993 – 30η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3



Οι “ερυθρόλευκοι” αν και έχουν βγει εκτός στόχων, έκριναν σε αυτές τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές το πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” ήταν έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και ήθελαν να μείνουν εκεί, αλλα΄ παρά τα δύο γκολ του Βαζέχα στο ΟΑΚΑ (49’, 72’) ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σταματήσει τα ρωσικά μίνγκ (50’ Προτάσοφ και 57’ Λιτόφτσενκο) αλλά και τον Μπατίστα (19’).

Η ΑΕΚ πάει στους τέσσερις βαθμούς, αλλά ξαναγίνονται ένας την επόμενη αγωνιστική όταν χάνει με 1-0 στην Καλαμαριά. Ομως νικώντας στη φιέστα τίτλου τον Ολυμπιακό (3-1) τελευταία αγωνιστική πανηγυρίζει την ώρα οι “πράσινοι” τα έχουν με τον “αιώνιο” αντίπαλο θεωρώντας ότι δεν προέβαλε την ίδια αντίσταση όπως στο δικό τους παιχνίδι.

Πρωτάθλημα 1995-96



28.4.1996 – 29η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0



Οι “ερυθρόλευκοι” και πάλι (πέτρινα χρόνια) εκτός τίτλου από νωρίς παίζουν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που “καίγεται”. Ο Αποστολάκης από νωρίς (10’) δίνει τη νίκη στον Παναθηναϊκό (1-0) που ξεφεύγει από την ΑΕΚ (1-1 στον ΟΦΗ) και κρατάει διαφορά ασφαλείας μέχρι το φινάλε παίρνοντας τον τίτλο.

Πρωτάθλημα 1997-98



4.4.1998 – 29η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-2



Οι “ερυθρόλευκοι” του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν ξεκινήσει μόλις την προηγούμενη σεζόν να χτίζουν τη δική τους αυτοκρατορία μετά τα εννέα πέτρινα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός,που απέχει μόλις τρεις βαθμούς τους υποδέχεται στην κοινή τους έδρα στο ΟΑΚΑ και γνωρίζει καλά πως με νίκη τους πιάνει στην κορυφή και βάζει “φωτιά” στο πρωτάθλημα.

Και όμως ο Ολυμπιακός τελειώνει το ντέρμπι και την υπόθεση τίτλος από το πρώτο ημίχρονο μετα δύο γκολ του Γιαννακόπουλου (24’) και του Μαυρογενίδη (33’). Στη συνέχεια κάνει άλλες τέσσερις νίκες και η ήττα στη φιέστα από την τυπικά γηπεδούχο Βέροια (στο Καραϊσκάκη) δεν αλλάζει τα δεδομένα με τους Πειραιώτες να κατακτούν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα 1999-00



26.3.2000 – 25η αγωνιστική:



Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-2



Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Παναθηναϊκός του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα, ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνης της σεζόν. Σίγουρα πάντως δεν είχε την καρδιά του πρωταθλητή, η οποία “χτυπούσε” ακόμα στα “ερυθρόλευκα”.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη αγκάλιαζε τον τίτλο και αν και βρέθηκε πίσω (στην κοινή τους έδρα στο ΟΑΚΑ) από γκολ του Ανατολάκη (9’), ισοφάρισε με τον Γκαλέτο (16’) και με τον Λυμπερόπουλο “άγγιξε” τον τίτλο, όταν και προηγήθηκε με 2-1 (80’). Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως έμειναν στους πανηγυρισμούς, αφού ο Αλέξης Αλεξανδρής ισοφάρισε στο καπάκι (81’) και έβαψε “κόκκινο” το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση βολής. Αλλά ο Κόκκαλης παίρνοντας τον Γιάννη Μαντζουράκη στη θέση του Αλμπερτίνο Μπιγκόν έκανε το 8/8 (με πρεμιέρα του “Ρουμάνου” στο 1-0 επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με γκολ-ποίημα του Λουτσιάνο στις καθυστερήσεις !) και ο Ολυμπιακός πήρε και αυτό το πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα 2001-02



24.3.2002 – 21η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1



Οι “αιώνιοι” διεκδικούν μαζί με την ΑΕΚ με μεγάλες πιθανότητες το πρωτάθλημα, με την “Ενωση” να έχει ελαφρό προβάδισμα. Οι “πράσινοι” με νίκη θα έχουν κάνει άλμα προς τον τίτλο (τελευταία τους ευκαιρία αυτό το ντέρμπι) και ο Ολισαντέμπε στο 75’ τους δίνει το προβάδισμα. Ενα ανόητο πέναλτι-μάτς του Κωνσταντίνου (τον έσωσε που ήταν νέα μεταγραφή και γλύτωσε τη γιούχα από τους φίλους του Παναθηναϊκού) στις καθυστερήσεις στον Βενετίδη, δίνει την ευκαιρία τον Τζόρτζεβιτς να νικήσει τον Νικοπολίδη (1-1) και να θέσει ουσιαστικά εκτός τίτλου τους “πράσινους” (οριστικά βγήκαν την επόμενη αγωνιστική με την ισοπαλία 2-2 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Μετά το ματς οι φίλοι των “πρασίνων” επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον διαιτητή του αγώνα Μάκη Ευθυμιάδη στον οποίο επιτέθηκαν (περισσότερο φραστικά) και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αγγελος Φιλιππίδης, αλλά και ο προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Ολυμπιακός νικώντας την ΑΕΚ με 4-3 στον αγώνα τίτλου του ΟΑΚΑ (είχε νικήσει και εκτός έδρας) πήρε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία από την “Ενωση”.

Πρωτάθλημα 2002-03



11.5.2003 – 29η αγωνιστική



Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0



Το έπος (για τους Ολυμπιακούς) ή αίσχος (για τους Παναθηναϊκούς) της Ριζούπολης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται προτελευταία αγωνιστική τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που πάρει για τρία (!) αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά οι ομάδες θα έλυναν τη διαφορά τους σε μπαράζ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αφήσει απροστάτευτους τους παίκτες, που δέχονται ύβρεις και αντικείμενα, αλλά και οι ίδιοι δεν…μπαίνουν ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το θριαμβευτικό 3-0 (3’ Τζιοβάνι, 15’ & 48’ Γιαννακόπουλος) να φαντάζει κολακευτικό για τον Παναθηναϊκό με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και πήρε τον τίτλο στην ισοβαθμία.

Πρωτάθλημα 2003-04



18.4.2004 – 26η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2



Η ισοπαλία “χρυσός” με το γκολ του Γιάννη Γκούμα στο 77’ σπάει τα επτά χρόνια φαγούρα στον Παναθηναϊκό και βάφει πράσινο το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ο Νίκος Αλέφαντος αναρωτιέται γιατί δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο ο Γιώργος Δούρος, ρέφερι της αναμέτρησης.

Οι “πράσινοι” του Γιτζάκ Σούμ σε ένα πρωτάθλημα σχεδόν…καρμπόν σε διακύμναση με το εφετεινό, με εκπληκτικό δεύτερο γύρο (14/15 νίκες συνολικά !) φτάνουν στο ντέρμπι με προβάδισμα δύο βαθμών. Τους αρκεί άρα και η ισοπαλία και όταν ο Μπασινάς ανοίγει το σκορ στο 7’ με πέναλτι, η γιορτή αρχίζει στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι Πειραιώτες αρνούνται να χάσουν τόσο εύκολα τα πρωτία και σε 10 λεπτά φέρνουν τα πάνω κάτω (44’ Στολτίδης, 54’ Τζόρτζεβιτς), για να ακολουθήσει η περιβόητη φάση με τους Κυργιάκο και Τζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος πέφτει με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού στην “πράσινη” περιοχή.

Ο Κυργιάκος τον χτυπάει και ο “Τζιό” ανταποδίδει. Ο Δούρος συμβουλεύεται και τον βοηθό, αλλά αποβάλλει μόνο τον Βραζιλιάνο που αιμοραγεί. Ο Γκούμας, πέφτοντας σχεδόν, δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ισοφαρίζει στο 81’ (2-2) δίνοντας ουσιαστικά τον τίτλο. Αν και αυτόν τον πήρε ο Ολισαντέμπε με τα συνεχόμενα γκολ στις καθυστερήσεις στις επόμενες αγωνιστικές (σε Προοδευτική και ΠΑΟΚ αλλά και το νικητήριο στη φιέστα τίτλου στον Πύργο με τον Πανηλειακό τελευταία αγωνιστική).

Πρωτάθλημα 2004-05



10.4.2005 – 25η αγωνιστική:



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0



Ενα χρόνο μετά, στη Λεωφόρο ονειρεύονται επανάληψη της ιστορίας και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, εκείνο το βράδι με την κεφαλιά του Μιχάλη Κωνσταντίνου περνά την πιο ευχάριστη μέρα του στη χώρα μας. Ο Ιταλός είναι αλήθεια ότι εκείνο το βράδι τα έπαιξε όλα για όλα, παίζοντας φούλ επίθεση με τριπλέτα Κωνσταντίνου, Γκέκα και Παπαδόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη, έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για τον τίτλο, κόντρα στην αρμάδα του Μπάγεβιτς που θέλει να επιστρέψει στους τίτλους. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν με θρίαμβο στην Κρήτη επί του Εργοτέλη (3-1) και επί της Χαλκηδόνας (6-3) και έχουν δικαίωμα (όντας τρεις βαθμούς μπροστά) να κάνουν και μια ισοπαλία σε ένα από τα ντέρμπι που τους απομένουν με ΠΑΟΚ (εκτός) και ΑΕΚ (εντός, κεκλεισμένων).

Αυτή τη φορά στην Τούμπα ο Γκούμας δεν ντύνεται…Ολιζαντέμπε και το σουτ του βρίσκει στο δοκάρι (1-1) με τον Ολυμπιακό να μειώνει στον ένα βαθμό τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός όμως “αυτοκτονεί” παραχωρώντας ισοπαλία και στην ΑΕΚ (0-0) στην άδεια Λεωφόρο και οι “ερυθρόλευκοι” οπαδοί γιορτάζουν τη νίκη επί του Πανιωνίου (3-0) ως ματς τίτλου, αφού η ομάδα τους περνά μπροστά στη βαθμολογία (62 έναντι 61).

Τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός “καθαρίζει” στην Κρήτη και τον ΟΦΗ (2-1), Η ΑΕΚ που καραδοκούσε παίρνει τη νίκη με την Καλαμαριά (2-0) και όλοι έχουν το νου τους στον Καυτατζόγλειο. Εκεί ο Ριβάλντο, αποσβένει τεράστιο μέρος των χρημάτων του, με το γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο που χαρίζει τη νίκη (1-0) και ένα ακόμα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό (65 έναντι 64 του ΠΑΟ και 62 της ΑΕΚ).

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δύο “αιωνίων”, που η ομάδα που παίρνει το μεταξύ τους παιχνίδι (και διεκδικεί τον τίτλο) , δεν καταφέρει να πάρει τελικά το πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα 2009-10



21.3.2010 - 27η αγωνιστική



Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;



Απόψε ο Παναθηναϊκός με νίκη κάνει φιέστα τίτλου, ενώ ακόμα και με ήττα πρέπει να δείξει προχωρημένες τάσεις αυτοχειρίας για να μην επιστρέψει στους τίτλους (20ο πρωτάθλημα) μετά από πέντε χρόνια ξηρασίας.

Δείτε στιγμές "αιωνίων"



1999-00



2002-03



2003-04



Το τρέιλερ του Sport24.gr για το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων"




























































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ