ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ιστορικό ρεκόρ για Ράντμαν και Ατρόμητο

Ιστορικό ρεκόρ για Ράντμαν και Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν συμπλήρωσε 406 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, γεγονός που συνιστά ρεκόρ για τον Ατρόμητο σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας.

Οι υψηλές πτήσεις για τον Ατρόμητο με τον Βέλιμιρ Ράντμαν φύλακα-άγγελο κάτω από την εστία του, καλά κρατούν.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή με 1-0 χάρη στο πρώτο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου από τότε που υπέγραψε με τους Περιστεριώτες, ωστόσο αν υπάρχει ένας παίκτης στον οποίο αναλογεί λίγο παραπάνω μερίδιο από τις επιτυχίες το τελευταίο διάστημα αυτός είναι σίγουρα ο γκολκίπερ της.

Και αυτό γιατί στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό συμπλήρωσε τέσσερις ολόκληρους αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να δει την εστία του να παραβιάζεται (με Βέροια, Λεβαδειακό, Γιάννινα και Πανθρακικό), ενώ αν προστεθεί και το δεύτερο ημίχρονο στο "Καραϊσκάκης" όπου δεν δέχτηκε γκολ από τον Ολυμπιακό το ρεκόρ του έχει φτάσει στα 406 λεπτά.

Έτσι ο 29χρονος Κροάτης τερματοφύλακας έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ατρομήτου καθώς ποτέ στο παρελθόν ο αθηναϊκός σύλλογος δεν είχε κρατήσει για τόσο πολύ ανέπαφη την εστία του σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ