ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ιταλιάνο: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε, λυπάμαι που είδα τους παίκτες μου να κλαίνε"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο ήταν απαρηγόρητος μετά από την ήττα της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, με τον 46χρονο τεχνικό να κάνει λόγο για αποτέλεσμα που δεν άξιζε η ομάδα του.

Η Φιορεντίνα πήγε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό του Confrerence League όμως και πάλι οι παίκτες της έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια από το γήπεδο, αφού έναν χρόνο μετά από την ήττα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό με το χρυσό γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό.

Η απώλεια του τροπαίου ήρθε με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116', με τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο να κάνει λόγο για άδικο αποτέλεσμα στις πρώτες του δηλώσεις:

"Είμαστε στενοχωρημένοι για δεύτερη φορά, λυπάμαει γιατί σήμερα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι.

Παλέψαμε και ιδρώσαμε κόντρα σε μία ομάδα που δεν σε αφήνει να κάνεις όμορφα παιχνίδια. Δεν αξίζαμε να χάσουμε ένα τέτοιο ματς, θα μπορούσαμε να πάμε στα πέναλτι.

Για μένα είναι μία μεγάλη απογοήτευση, ήταν ο τρίτος χαμένος τελιικος. Ίσως μας έλειπε λίγη κυνικότητα για να πάρουμε τέτοιου είδους αγώνες. Λυπάμαι για τα παιδιά", τόνισε αρχικά ο 46χρονος προπονητής των βιόλα, για να προσθέσει:

"Τα παιδιά ήταν όλα έτοιμα και συγκεντρωμένα. Όλοι όσοι κατέβηκαν στο γήπεδο, έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν να δώσουν.

Σε αυτούς τους τελικούς μάς έλειψε η ώθηση για να σκοράρουμε πρώτοι. Το είπε και ο Τσέφεριν. Το να χάνεις είναι άσχημο, το να φτάνεις σε τελικούς δύο διαδοχικές σεζόν είναι κάτι το σπουδαίο, όμως πρέπει να σηκώνουμε τα τρόπαια και εμείς δεν τα καταφέραμε.

Στενοχωρήθηκα που είδα τους παίκτες να κλαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και πικραμένος, ήμουν ο πρώτος που πίστευα".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ