ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ιταλιάνο: "Πρώτα η συγκέντρωσή μας είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό"

Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ
Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ 2024 AP PHOTO/OMAR HAVANA

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, τόνισε πως η ομάδα του συγκεντρώνεται πρώτα στις υποχρεώσεις της στη Serie A και έπειτα στον τελικό του Conference League.

Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Νάπολι και έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας, η οποία και δίνει ευρωπαϊκό "εισιτήριο", στο +2 από τους παρτενοπέι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των βιόλα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο τόνισε πως η ομάδα του συγκεντρώνεται αρχικά στην Serie A και έπειτα στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Η συγκέντρωσή μας ήταν στην Νάπολι, που θέλαμε να την κρατήσουμε πίσω μας. Τώρα θα είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό και στην Αταλάντα. Στο τέλος θα συνοψίσουμε αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια" ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, όσον αφορά στο μέλλον του, αναφέρθηκε στο περσινό ενδιαφέρον του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις της Νάπολι: "Την περασμένη χρονιά κάλεσε την Φιορεντίνα, η οποία δεν του επέτρεψε να επικοινωνήσει μαζί μου. Έκανε πίσω. Συμπεριφέρθηκε σαν κύριος και ο σεβασμός μου γι' αυτόν αυξήθηκε".

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ CONFERENCE LEAGUE SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ