ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλική ομοσπονδία: "Όποιος φεύγει από FIFA/UEFA θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα"

Ο Ρονάλντο δίνει μάχη για την μπάλα με τον Μπαστόνι στο Γιουβέντους - Ίντερ για την Serie A.
Ο Ρονάλντο δίνει μάχη για την μπάλα με τον Μπαστόνι στο Γιουβέντους - Ίντερ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η ομοσπονδία της Ιταλίας παίρνει μέτρα σε ενδεχόμενη νέα κίνηση για European Super League με τον πρόεδρο της να αναφέρει πως από εδώ και στο εξής όποιος αποχωρεί από διοργανώσεις της FIFA και της UEFA θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Όσα έγιναν πριν από μια εβδομάδα με τη European Super League και τη συμμετοχή των Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν έκαναν τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να πάρουν μέτρα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, θα μπει ένας νέος κανόνας της Serie A, που λέει πως όποια ομάδα φεύγει από τις διοργανώσεις των FIFA/UEFA θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο Sportitalia ανέφερε: "Οι ομάδες που σχεδιάζουν να συμμετέχουν σε διοργανώσεις εκτός της FIFA και της UEFA, θα αποβάλλονται από το πρωτάθλημα".

Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν έχουμε νέα σχετικά με το ποιος έφυγε και ποιος όχι, όμως εδώ υπάρχει ένας νέος κανονισμός που μπαίνει στη δομή του πρωταθλήματος. Αν κάποιος συμμετέχει σε διοργάνωση κλειστής μορφής, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα μας".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ