ΑΕΚ

Iταλικό ενδιαφέρον για Σκόκο

Iταλικό ενδιαφέρον για Σκόκο
Σκόκο

Στην Μπολόνια στέλνουν οι Ιταλοί τον Νάτσο Σκόκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της puntosport.net

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπολόνια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Νάτσο Σκόκο, Στέφαν Άπια και Εμίλ Σουλιμανί.
Το όνομα του Σκόκο έχει εμπλακεί και άλλες φορές σε μεταγραφικά σενάρια, ενώ η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Μπολόνια στον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός είχε φουντώσει τις φήμες για ενδιαφέρον του Ιταλικού συλλόγου για τον Σκόκο και όχι μόνο.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια προοπτική σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά.

Με σύμμαχο την παράδοση

Στο Κλεάνθης Βικελίδης η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει την συμπαράσταση των οπαδών της μετά από απαγορευτικό της αστυνομίας Αθηνών αλλά θα έχει στο πλευρό της την παράδοση. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνα γιατί από εκεί και πέρα αυτό που μετράει είναι η απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Η Ένωση έχει να χάσει δέκα ολόκληρα χρόνια στην έδρα του Άρη στο πρωτάθλημα και αυτή η παράδοση θέλει να συνεχιστεί. Τελευταία φορά που ο Δικέφαλος έφυγε από την συμπρωτεύουσα χωρίς κανένα βαθμό στις αποσκευές του ήταν στις 02-05-1999 για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τότε, ο Άρης με δύο γκολ του Λιολίδη (12’, 27’) πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τον Νικολαΐδη να χάνει πέναλτι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η... επεισοδιακή νίκη

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη είναι στις 02-12-2007 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος χωρίς όμως οι φίλοι της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν το γκολ του Τραϊανού Δέλλα στο 82ο λεπτό. Οι οπαδοί της Ένωσης ήταν στο γήπεδο αλλά στην διάρκεια του ημιχρόνου η αστυνομία αποφάσισε να μην συνεχιστεί το ματς λόγω ρίψης καπνογόνων από τους φίλους της Ένωσης. Τελικά αποφασίστηκε να εκκενωθεί η εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί ο αγώνας, με μια ώρα καθυστέρηση.













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ