ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήθελε περισσότερα γκολ ο Ρότσα

Ήθελε περισσότερα γκολ ο Ρότσα
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής υποστήριξε πως θα έπρεπε το Τριφύλλι να "τελειώσει" τους Σλοβένους ώστε να μην κινδυνέψει στο τέλος.

Η ευφορία στις τάξεις των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την επικράτηση επί της Μάριμπορ και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των πράσινων ήταν έκδηλη σε όλους στο πράσινο στρατόπεδο.

Όλους πλην ενός, του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος είχε και κάποιες παρατηρήσεις να κάνει στους παίκτες του μετά τα συγχαρητήρια για τη νίκη και τα μπράβο που μοίρασε.

Αυτό που ήθελε ο Αργεντινός τεχνικός ήταν μια πιο εύκολη επικράτηση χωρίς στο τέλος να χρειαστεί να κινδυνέψουν οι πράσινοι. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία και την σπατάλησε.

Στην ομιλία του προς τους πράσινους ο Ρότσα είπε αρχικά μεταξύ άλλων: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μία νίκη, χάρη στην οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι με την Τότεναμ, στο Λονδίνο. Αυτό όμως θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα».

Εν συνεχεία ο 58χρονος προπονητής έκανε τις παρατηρήσεις του λέγοντας: «Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Για παράδειγμα, είχαμε όμως πολλές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να τελειώνουμε, για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο και να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε και στο τέλος μας απείλησαν. Την ίδια ώρα θα έπρεπε εμείς να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να απειλήσει».

Οι πράσινοι βέβαια έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά με τον Ρότσα να δίνει μάλιστα σε όλους τους παίκτες από ένα dvd με φάσεις από τα παιχνίδια του Πλατανιά, το οποίο του ζήτησε να το δουν ενώ εν συνεχεία θα το δουν και μαζί το Σάββατο το μεσημέρι στην ομιλία για το παιχνίδι με την ομάδα των Χανιών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ