ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ηθική δικαίωση με Τσαχειλίδη"

"Ηθική δικαίωση με Τσαχειλίδη"
Τσαχειλίδης

Για ηθική δικαίωση κάνει λόγο η ΠΑΕ Ατρόμητος σε ανακοίνωση της μετά την τιμωρία του διαιτητή του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης μετά από απόφαση της ΚΕΔ έμεινε εκτός του πίνακα των αξιολογημένων διαιτητών της Σούπερ Λίγκας. Πιο χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει:" Ηθική δικαίωση αποτελεί για την ΠΑΕ Ατρόμητος η παραδειγματική τιμωρία του Γιάννη Τσαχειλίδη για τη διαιτησία του στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Τσαχειλίδης γίνεται ο πρώτος διαιτητής, και μάλιστα με το σήμα της ΦΙΦΑ, που τίθεται εκτός πινάκων αξιολογημένων διαιτητών της Super League.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θεωρεί ότι η αποπομπή του Γιάννη Τσαχειλίδη δεν επιστρέφει πίσω τους χαμένους βαθμούς ωστόσο αποτελεί μια ηθική ικανοποίηση για τη ζημιά που υπέστη η ομάδα μας από τον συγκεκριμένο διαιτητή".

Καταδικάζει τον προπηλακισμό

Παράλληλα όμως η ΠΑΕ Ατρόμητος έσπευσε να καταδικάσει τις ενέργειες των φιλάθλων της ομάδας κατά των εκπροσώπων του τύπου ύστερα από το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη.

" Δρώντας εν βρασμώ ψυχής ύστερα από τη διαιτησία του Γιάννη Τσαχειλίδη που ξεσήκωσε ολόκληρο το γήπεδο, μερίδα των οπαδών μας ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων ωστόσο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Παύλος Κατώνης, ο Υπεύθυνος Ασφάλειας της ΠΑΕ Αντώνης Καραλής και το προσωπικό ασφάλειας που μερίμνησαν ώστε η αποχώρηση των εκπροσώπων του τύπου να πραγματοποιηθεί με απόλυτη προστασία", αναφέρεται ακόμη.

Πριμ νίκης με Ξάνθη



Μπορεί ο Ατρόμητος να μην πήρε το τρίποντο στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά κάτω από τις συνθήκες που συντελέστηκε, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να μοιράσει πριμ νίκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Σπανός, ανακοίνωσε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου θα πάρουν πριμ νίκης για το παιχνίδι με την Ξάνθη παρά την ισοπαλία, αφού με αυτόν τον τρόπο θέλει να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το ματς του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε σήμερα, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στο ματς με την Ξάνθη ο Δημήτρης Γελαδάρης υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και αύριο θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς αντιμετωπίζει ο Σανόκο μετά από το ίδιο παιχνίδι και ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ρόβας και Μερίνο συνδύασαν τη θεραπεία με το τρέξιμο.

*Την Τετάρτη το μεσημέρι θα απολογηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος ο Φράνσις Ντόε ενώπιον του γενικού αρχηγού της ομάδας, Σπύρου Σοφιανού.



















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ