ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήττα από την ΑΕ Λεμεσού

Ήττα από την ΑΕ Λεμεσού

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος από την Κυπριακή ΑΕ Λεμεσού επί Γερμανικού εδάφους

Την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού, γνώρισε την Τρίτη ο Ατρόμητος στην κωμόπολη Προύτινγκ επί Γερμανικού εδάφους.

Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού περιορίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στο αʼ μέρος το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό και από τις δύο πλευρές.

Στο 30' ο Καμαρά την τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να σουτάρει από ευνοϊκή θέση και στο 34' σουτ του Παβόλ έφυγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Τάτου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κυπριακής ομάδας, η οποία στο 36' άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Βάργκας έξω από τη περιοχή.

Η ΑΕ Λεμεσού θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματά της στο πρώτο μέρος, αλλά από την κεφαλιά του Ντο Σάντος στο 43' η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα, στο 56' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου στον Παβόλ, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απέκρουσε ο Καραγκιολίδης.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 70' όταν ο Περόνε βγήκε τετ α τετ αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 90' ακυρώθηκε γκολ του Ατρόμητου όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βγήκε από την εστία του, ο Περόνε "τσίμπησε" τη μπάλα χωρίς να τον ακουμπήσει αλλά ο διαιτητής σφύριξε φαουλ.

Ατρόμητος: Καραγκιολίδης, Σκόνδρας (46' Νάστος), Μπαζίνσκι (56' Σαμπού), Αποστολόπουλος (56' Ολιβέιρα), Μελισσάς (63' Ατέμπα), Νμπεγλέρας (63' Φαβάλι), Τάτος, Καραλής (46' Καραγκούνης), Σαρμιέντο (56' Μπρίτο), Σαγκανόφσκι (63' Περόνε), Καμαρά (46' Αναστασάκος).

ΑΕ Λεμεσού: Κοντοφάλσκι, Ντο Σάντος, Κέρκεζ, Έντγουιν, Βάργκας, Παβόλ, Χαμάντ, Χοφς, Ζόνεβελντ, Νικολάου, Γαρπόζης.

Για την Κυπριακή ομάδα αγωνίστηκαν και οι: Πάρπας, Μαξιμιλιάνο, Γκονζάλες, Μπάλατζ, Κακογιάννης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης δήλωσε πως: " Από κάθε παιχνίδι βγάζουμε συμπεράσματα καθώς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι από το σημερινό παιχνίδι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όμως είδαμε ποια είναι τα θετικά μας στοιχεία και ποια εκείνα που πρέπει να λύσουμε στη συνέχεια. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι τα θετικά στοιχεία είναι τα περισσότερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ