ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας

Ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας
δωνης

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κερατέας ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον τοπικο Κεραυνό

Στο φιλικό τεστ ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ παράλληλα αγωνίστηκαν και παίκτες από την ομάδα Νέων.
Η ομάδα του Περιστερίου έχασε ευκαιρίες με τον Πόποβιτς στο 3' που σούταρε μόλις άουτ, όπως κι ο Καμινιώτης στο 38'. Στο 51' η μπάλα από την κεφαλιά του Παπαγεωργίου βγήκε άουτ, στο 54' ο Βασίλης Καραγκούνης δεν ευτύχησε να χριστεί σκόρερ και δύο λεπτά αργότερα ο Κουσκούνας με σουτ πέτυχε το γκολ για τον Κεραυνό Κερατέας.

Στο 69' από πάσα του Καραλή ο Πόποβιτς πέρασε και τον τερματοφύλακα για να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 80' από ατομική προσπάθεια του Καραλή και πάλι, ο Ρες σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Κηπουρός (46' Καραγκιολίδης), Σκόνδρας, Παπαγεωργίου (62' Άγκολι), Αποστολόπουλος, Κόρμπος, Καμινιώτης (75' Κακάβας), Καραλής, Πόποβιτς, Βάσι (55' Λημνιός), Ρες, Μασάρα (46' Β. Καραγκούνης)

Ο Κεραυνός Κερατέας αγωνίστηκε με τους: Ντουγέρογλου, Μπατσό, Ζαχαριά, Λαμπέρτι, Μπούκα, Καλογέρη, Πούλο, Λυκούδη, Γεωργίου, Κουσκούνα, Ρήγα. Έπαιξαν και οι: Γκεμίσης, Νικολόπουλος, Κουτρουμάνος, Πρίφτης, Κατσίκης, Μπάτρης











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ