ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήττα για Ατρόμητο από Κατάνια

Ήττα για Ατρόμητο από Κατάνια
Ατρόμητος προπόνηση

Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος με 2-1 από την Κατάνια στη Ρώμη, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του επί ιταλικού εδάφους.

Ωστόσο για μια ακόμα φορά πραγματοποίησε πολύ καλή απόδοση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και αύριο παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα έπειτα από πολυήμερη παραμονή στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διανθίστηκε από τέσσερα φιλικά παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία με ομάδες που έχουν τη δική τους διαδρομή στα ιταλικά γήπεδα (Σιένα, Τσεζένα και Κατάνια).
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μάσκαρα (12'), Μοριμότο (88'), ενώ το μοναδικό τέρμα του Ατρομητου σημειώθηκε από τον Λουτσιάνο στο 73'.

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι, ο Γιάννης Κατεμής δήλωσε:"Παρά την κούραση από την προετοιμασία αλλά και από το ταξίδι διάρκειας τριών ωρών η απόδοση μας κυμάνθηκε πάλι σε υψηλά επίπεδα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς αντί η Κατάνια που άνοιξε το σκορ από μια στημένη φάση(σημ. από κόρνερ).

Εμείς πιέσαμε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο β? ημίχρονο ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, ισοφαρίσαμε κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε 1-1 δεχθήκαμε δεύτερο γκολ χωρίς η Κατάνια να έχει κάνει προηγούμενα ευκαιρίες".

Aτρόμητος: Μιχαηλίδης (46' Ανδριόλας- 68' Ράμος), Κατεμής(46' Μαρίνος), Γελαδάρης(46' Τρέχο), Γεωργίου( 46' Ανατολάκης), Ιωάννου(46' Ρόβας), Μαρτσέλο(65' Κριπιντήρης), Λουτσιάνο, Ρέγες(70' Μέζα), Σίριο(80' Λαζανάς), Κουτσοσπύρος(46' Σάντσεθ), Κορακάκης(65' Παγώνης).

Κατάνια: Μπιτζάντι, Σάρντο(46' Σότι), Σάμπατο, Στοβίνι(46' Μιβέσκου), Εντουζέι(46' Τελκόρε), Μάσκαρα(46' Ίτσκο), Μπαγιόκο(46' Μοριμότο), Τεντέσκο(46' Ουτζόλα), Σιλβέστρι( 46' Μπιατσιάντι), Σπινέζι(62' Πλασμάτι), Ναρντίνι.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ